in

Başrolünde Margot Robbie’nin Yer Aldığı Yeni “Karayip Korsanları” Filmi İptal Edildi

Margot Robbie’nin başrolünde oynayacağı yeni Karayip Korsanları filmi Disney tarafından iptal edildi. Pirates of the Caribbean’ın akıbeti hâlâ bilinmiyor.

Margot Robbie Karayip Korsanlari iptal
- Reklam -
- Reklam -

Margot Robbie başrol olarak yer alacağı Karayip Korsanları filminin iptal edildiğini duyurdu. Yıldız oyuncu, Disney’in artık proje ile ilgilenmediğini açıkladı.

The Walt Disney’in en değerli film markalarından olan Karayip Korsanları, ilk filmi Siyah İnci’nin Laneti ile 2003 yılında sinema salonlarına çıkmıştı. Başrolünde Johnny Depp’in yer aldığı seri, toplamda 5 filmlik bir külliyata dönüşmüş ve son olarak 2017’de Salazar’ın İntikamı ile de maceraya bir virgül konmuştu.

O tarihten beri de hayranlar 6. film için gözünü yapımcılara dikmiş durumda. Ancak Johnny Depp’in eski eşi Amber Heard ile olan davası, milyar dolarlık markanın da akıbetini belirsiz bir hâle sürüklemişti. Stüdyo, Depp ile yolları ayırırken yeni Karayip Korsanları filminde bir kadın başrolün yer alacağı da açıklanmıştı. Zaman içerisinde, o ismin Suicide Squad, The Wolf of Wall Street ve Birds of Prey ile tanınan Margot Robbie olduğu ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Margot Robbie - yeni Karayip Korsanlari filmi iptal

Depp’in davadan aklanarak ayrılmasının ardından aktörün role geri dönüp dönmeyeceği de tartışma konusu olmuşken şimdi de Robbie’nin başrolünde yer alacağı projenin iptal edildiği haberi geldi.

Margot Robbie, Yeni Karayip Korsanları Filminde Yer Almayacak

Haziran 2020 tarihinde, Birds of Prey’in senaristi Christina Hodson’ın kaleme alacağı yeni bir Karayip Korsanları filminin yolda olduğu ve başrolde de Margot Robbie’nin yer alacağı duyurulmuştu.

Aradan geçen iki buçuk yılın ardından, Robbie Vanity Fair’a verdiği demeçte yapımın fişinin çekildiğini kaydetti:

“Bir fikrimiz vardı. Onu bir süre geliştirdik. Oldukça güzel olacağını düşündüğümüz, daha çok kadın liderliğinde -ancak tamamen kadın da değil, sadece o türden bir hikâye- geliştirmek istiyorduk. Gerçekten harika olacağını düşündük. Ama sanırım artık bunu yapmak istemiyorlar.”

Robbie’li Karayip Korsanları’nın yanı sıra Ted Elliott ile Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin tarafından yazılan, seriyi sıfırlayacak yeni bir proje de gündemdeydi.

- Reklam -

Margot Robbie - Karayip Korsanlari 6 iptal

Her iki projenin de birbirleriyle bağlantılı olduğu biliniyordu. Diğer filmin yapımcısı Jerry Bruckheimer, geçen mayıs ayında iki projenin de geliştirme aşamasında olduğunu doğrulamıştı. Yapımcı şöyle konuşmuştu:

“Margot Robbie ile görüşüyoruz. Biri onunla, biri de onsuz olmak üzere iki ayrı senaryo geliştiriyoruz.”

Pirates of the Caribbean serisi dünya çapında toplamda 3 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti. Seride yola nasıl devam edileceği ise hâlâ bilinmiyor.

Siz bu iptal kararını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for wehrnise wehrnise dedi ki:

    Jonny depp dönüyor diye yorumladım

  2. Avatar for alper alper dedi ki:

    Jack Sparrow pardon düzeltiyorum :slight_smile: Kaptan Jack Sparrow 'un olmadığı Karayip Korsanları bana göre aynı seyir zevkini vermeyecek.

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Johnny Deep döner mi bilemiyoruz, fakat dönecekse de bana göre filmin senaryosu ‘ilk film’ de ki gibi daha sağlam konulu olmalı. Bu saatten sonra kaliteyi yeniden yükseltmeliler, sırf ‘seri üzerinden para kazanmak’ amacıyla ilk filmin suyuna banılmış - ısıtıp ısıtıp kendilerini tekrar ettiği konu olmamalı :confused:

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Johnny Deep umarım dönmez. O kadar olaydan sonra dönmemeli.

  5. Avatar for Sahafkolik Sahafkolik dedi ki:

    Bu serinin en büyük handikabı, ilk filmdeki üçlüyü dağıtmak oldu. Orlando Bloom ve Keira Knightley bir şekilde entegre devam edecekti. Üç güçlü isim ve seyircinin kanıksayıp sevdiği karakterle sürdürselerdi çok daha keyifli filmler izlerdik.

    Fast and Furious, Mission: Impossible gibi seriler de bir yandan kadroca yenilenirken diger yandan iskelet kadroyu korudu. Dizi mantığı, filminiz seri olacaksa bu avantajı kullanmak lazım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

İşte Böyle Oldu - Natalia Ginzburg

Calvino’nun ‘Yeryüzünde Kalan Son Kadın’ Dediği Natalia Ginzburg’un “İşte Böyle Oldu” Romanı Türkçede

İdrisîlerin Evi - Zeynep Özel | Çevirmenin Çemberi - Gazale Alizade

İdrisîlerin Evi – Zeynep Özel | Çevirmenin Çemberi: “Hayatla Ölümün, Masalla Gerçeğin Dikiş Yerlerinde”