in

Margot Robbie, ‘Gerçekten İyi Bir Oyuncu’ Olduğunu Anlamasını Sağlayan Filmi Açıkladı

Margot Robbie, oyunculuk kariyerini şekillendiren ve gerçekten iyi bir aktris olduğunu fark etmesini sağlayan filmi anlattı.

Margot Robbie, Oyunculuk Kariyeri Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Margot Robbie, sinema kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü aktris, oyunculuk kariyerini farklı bir noktaya taşıyan ve gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu anlamasını sağlayan film hakkında konuştu.

Margot Robbie, kısa süre içerisinde Hollywood’da rekor kıran bir isim hâline geldi. Oynadığı birçok filmle adından söz ettirmeyi başaran 32 yaşındaki yıldız isim, son olarak başrollerini Christian Bale ve John David Washington ile paylaştığı Amsterdam filmiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Sırada Barbie filmi ve çekimleri tamamlanan Asteroid City ile Babil gibi filmler var. Ayrıca henüz adı bilinmeyen bir Ocean’s Eleven filmiyle de geleceği, Barbie’deki rol arkadaşı Ryan Gosling ile tekrar oynayacağı biliniyor. Aslında başrolünde yer alacağı yeni bir Karayip Korsanları filmiyle geleceği iki yıldır dillendirilse de, kısa süre önce yaptığı bir açıklamayla bunun iptal edildiğini söyledi.

- Reklam -

Margot Robbie, Oyunculuk Kariyeri Hakkında Konuştu

The Hollywood Reporter’ın yeni haberine göre BAFTA: A Life in Pictures’ın bir parçası olarak Margot Robbie, izleyicilere ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu anladığı filmden bahsetti ve bunun I, Tonya olduğunu söyledi. Ülkemizde 16 Şubat 2018’de gösterime giren filmde Robbie, tartışmalı artistik patenci Tonya Harding’i canlandırıyordu. Söz konusu film ona Akademi Ödülü adaylığı (ve yardımcı yıldızı Allison Janney için bir Oscar) kazandırdı.

Margot Robbie, Oyunculuk Kariyeri için Dönüm Noktasını “I, Tonya” Filmi ile Yaşadı

Daha öncesinde DC Sinematik Evreni’nin Harley Quinn karakterini de canlandıran oyuncu, I, Tonya’daki performansı için salonda bulunanlara “Ben, Tonya filmini ilk kez izlediğimde, ‘Tamam,’ dedim, ‘ben iyi bir oyuncuyum,” dedi.

- Reklam -

Ancak iyi bir oyuncu olduğunu kabul etmesi, sadece filmi izlemekle sınırlı kalmadı. Ayrıca bu sayede kendisini Quentin Tarantino’ya ulaşmaya iten gücü yakaladığını ve Once Upon a Time in Hollywood filminde Sharon Tate karakterini canlandırma şansı elde ettiğini dile getirdi. Robbie, Tarantino’yla çalışmanın kendisi için “ölmeden önce yapılacaklar listesinde yer alan bir şey” olduğunu da sözlerine ekledi.

Margot Robbie I, Tonya filmi

Margot Robbie’li I, Tonya filmini izlemiş miydiniz? Oyuncu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hubble Teleskobu, Galaksi Birleşmesi Gözlemledi

Hubble Teleskobu’ndan Nefes Kesen Görüntü: 671 Milyon Işık Yılı Uzaklıktaki ‘Galaksi Birleşmesi’ Gözlemlendi

Anime Filmleri Rehberi

Anime Dünyasına Nereden Gireceğini Bilemeyenlere: 10 Filmlik Bir Başlangıç Rehberi