in

Margot Robbie’nin Başrolünde Yer Alacağı Yeni Bir Ocean’s Eleven Filmi Geliyor

Margot Robbie, 1960’ların İngiltere’sinde geçen yeni bir Ocean’s Eleven filminde başrolde yer almaya hazırlanıyor.

Margot Robbie, Yeni Ocean's Eleven Filminde Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Yeni bir Ocean’s Eleven filmi geliyor. Margot Robbie, 1960’lı yılların İngiltere’sinde geçecek filmde başrolde yer almaya hazırlanıyor.

İlk olarak 1960’da beyaz perdeye konuk olan ve başrollerinde Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford ve Joey Bishop gibi The Rat Pack üyelerinin yer aldığı film daha sonrasında 2001 yılında Steven Soderberg yönetmenliğinde tekrar çekildi. Başrollerinde George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Andy Garcia ve daha fazla ünlü ismin rol aldığı Ocean’s Eleven dünya çapında 450 milyon dolar hasılat yaparak gişe rekoru kırdı. Warner Bros. 2004’te Ocean’s Twelve ve 2007’de Ocean’s Thirteen olmak üzere iki devam filmi çekti.

On bir yıllık bir aradan sonra Warner Bros., George Clooney’nin oynadığı Danny Ocean adlı karakterin kız kardeşi olarak Sandra Bullock’un yer aldığı, ayrıca Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Awkafina, Rihanna, Sarah Paulson ve Mindy Kailing’in de oynadığı 2018 çıkışlı Ocean’s 8 adlı bir spin-off filmiyle seriyi tekrar canlandırdı. Film, gişe anlamında oldukça iyi bir hasılat elde etti. Hatta Ocean’s Eleven’ın iki devam filmine göre daha iyi bir gelir elde etti. Ancak buna rağmen potansiyel bir devam filmi hakkında hiçbir şey söylenmedi.

- Reklam -

Margot Robbie, Yeni Ocean’s Eleven Filminde Jay Roach ile Çalışacak

Margot Robbie, Yeni Ocean’s Eleven Filminde Oynayacak

Şimdi de THR’ın haberine göre Warner Bros. yeni bir Ocean’s Eleven filmi geliştiriyor. Fakat görünen o ki Ocean’s 8’in devamı değil. Yeni çekilecek olan filmin başrolünde, şu sıralar adı Barbie filmiyle anılan, ayrıca Wes Anderson’ın Asteroid City adlı filminde de rol alan Margot Robbie yer alacak.

Filmin yönetmenliğini Jay Roach üstlenecek. Robbie ve Roach daha önce Bombshell filminde de bir araya gelmişlerdi. Senaryo Carrie Solomon tarafından yazılıyor. Konusu henüz açıklanmamış olan filmin 1960’larda Avrupa’da geçen bir dönem hikâyesi olduğunu ve prodüksiyonun 2023 baharında başlamasını beklediği belirtiliyor.

- Reklam -

1960’larda geçecek filmin George Clooney liderliğindeki film serisinin bir öncülü olacağı tahmin ediliyor. Ancak şu an için iki seri arasında herhangi bir bağlantı olup olmadığı veya bunun tam teşekküllü bir yeniden başlatma olarak tasarlanıp tasarlanmadığı bilinmiyor. 60’lar atmosferi aynı zamanda orijinal film 1960’ta piyasaya sürüldüğü için serinin köklerine de bağlı ve muhtemelen bu yapımla bazı bağlantılar olduğunu gösteriyor. Sandra Bullock, oyuncu kadrosunun geri dönmekle ilgilenmeye devam ettiğini söylediğinden, Ocean’s 9 olasılığı da şu an için iptal edilmiş değil.

Margot Robbie’li yeni Ocean’s Eleven filminden sizlerin beklentileri neler? Ünlü aktrisin oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

White Elephant Fragmanı: Yeni Bruce Willis Filmi

Oyunculuğu Bırakan Bruce Willis’in de Yer Aldığı “White Elephant”tan Aksiyon Dolu Fragman

2021 Nebula Ödülleri kazananları

2021 Nebula Ödülleri’nde Kazananlar Açıklandı