in

Margot Robbie, Wes Anderson’ın Yeni Filminin Oyuncu Kadrosunda Yerini Aldı

Yeni Wes Anderson filmi oyuncu kadrosu giderek genişliyor. Tom Hanks sonrası bir başka ünlü yıldız olan Margot Robbie de ekibe dahil oldu.

Margot Robbie Yeni Wes Anderson filmi
- Reklam -
- Reklam -

Henüz ismi belli olmayan yeni Wes Anderson filmi için bir oyuncu daha belli oldu. Oscar adaylığı da bulunan ünlü yıldız Margot Robbie, yönetmenin bir sonraki filminde yer alacak.

Wes Anderson’ın Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ertelenen ve nihayet ekim ayında vizyona girecek olan The French Dispatch, hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Şu an için ismi belli olmayan yeni macerası hakkında bilinen tek şey çekimlerin İspanya’da yapılacağı. Anderson tarafından yazılan ve yönetilen herhangi bir filmde olduğu gibi, yeni projesine dikkat çeken zekâsını, benzersiz stilini ve çok sayıda yetenekli oyuncuyu getireceği tahmin ediliyor. Zaten ortaya çıkan yeni oyuncu haberleri de bunu kanıtlar nitelikte.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığına da bulunan Margot Robbie, Wes Anderson’ın yeni filminde Bill Murray, Tilda Swinton ve Adrien Brody gibi isimlere eşlik edecek. Ancak Robbie, ünlü yönetmenin oyuncu kadrosuna seçilen tek yeni aktör olmayacak. Geçen hafta ortaya çıkan bir başka haber ile, Oscarlı oyuncu Tom Hanks’in de kadroya dahil olduğu bilgisi verildi. Hanks’in yeni yapımda küçük bir sahnesi olacağı söylense de, hayranları adına oldukça sevindirici bir gelişme oldu.

- Reklam -

Yeni Wes Anderson Filmi Dışında Margot Robbie Birçok Farklı Yapımda Yer Alacak

Yeni Wes Anderson Filmi Margot Robbie

Öte yandan, son olarak James Gunn’ın yönettiği DC Sinematik Evreni filmi The Suicide Squad’da, Harley Quinn karakteri olarak bir kez daha izleme fırsatına eriştiğimiz Margot Robbie’nin de çekim programı oldukça yoğun gibi gözüküyor. Kısa süre önce David O. Russell’lı henüz ismi açıklanmayan bir filmin çekimlerini tamamlayan aktris, şu sıralar ünlü Whiplash ve La La Land yönetmeni Damien Chazelle’nin yeni filmi Babylon üzerinde çalışıyor. Ayrıca ileride popüler oyuncak Barbie’nin hikâyesine dayanan Greta Gerwig imzalı filmde de rol alacak.

- Reklam -

Şu an için yeni Wes Anderson filmi çekimlerinin ne zaman başlayacağı veya ne zaman gösterime gireceği gibi soruların cevapları bilinmiyor. Hayranlar öncelikle 22 Ekim 2021 tarihinde beyaz perdeye gelecek olan The French Dispatch ’i bekliyorlar.

Henüz The French Dispact’i bile izlememişken, ünlü yönetmenin yeni filminin oyuncu kadrosu hakkında böyle heyecanlandırıcı haberler olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer final sezonu fragmanı

Lucifer Final Sezonunun Uzun Fragmanı Yayınlandı

Thapunngaka Shawi: Avustralya ejderha

Ejderha Benzeri Bir Tür, Milyonlarca Yıl Önce Gökyüzüne Dehşet Saçıyordu: İşte Thapunngaka Shawi