in

Mark Ruffalo, Emma Stone ile Yorgos Lanthimos’un Yeni Filmi “Poor Things”te Rol Alacak

Mark Ruffalo, daha önce ünlü oyuncu Emma Stone’un da yer alacağı duyurulan Yorgos Lanthimos’un yeni filmi “Poor Things”in kadrosuna dahil oldu.

Mark Ruffalo Poor Things
- Reklam -
- Reklam -

Mark Ruffalo, Emma Stone ile birlikte Yorgos Lanthimos imzalı Poor Things filminde başrol oynayacak. Frankenstein’ın yeniden canlandırılması, 2019 sonunda hayatını kaybeden ünlü İskoç yazar Alasdair Gray’in romanına dayanıyor.

Son olarak HBO mini dizisi I Know This Much Is True’da ikiz kardeşlerin ikisini de canlandıran ve bu performansı ile Altın Küre kazanan Mark Ruffalo, yeni projesini de bulmuş durumda. Daha önce Emma Stone’un da başrolünde yer alacağı açıklanan ve Yorgos Lanthimos tarafından çekilecek olan yapım Alasdair Gray’in erkeklerin arzuları ile kadınların bağımsızlığı arasında geçen ve hem “komik bir siyasi alegori” hem de “düşündürücü bir düello” olarak tanımlanan kitabına dayanıyor.

Searchlight Pictures tarafından sinemaya uyarlanacak olan Poor Things, kocasından kaçmak üzere intihar eden ancak daha sonra Frankensteinvari şekilde yeniden hayata dönen Bella Baxter adında güzel bir kadının maceralarını konu edinecek.

- Reklam -

Emma Stone’un canlandırdığı karakter ilk olarak Victorian Blessingtan adını taşırken, istismarcı kocası General Sir Aubrey Blessington’dan kaçmak için kendini suda boğuyor. Ancak bir cerrahın bir fetüsün beynini çıkarıp onun kafatasına yerleştirmesi sayesinde yeniden canlandırılıyor ve Bella olarak hayata dönüyor.

Mark Ruffalo ve Emma Ston’lu “Poor Things” 2022’de Gelebilir

Emma Stone Poor Things

Bella, yaratıcısı Archibald McCandless ile bir ilişki yaşamaya başlar ama daha sonra ondan kaçarak şüpheli bir avukatla tüm Avrupa’da eğlence düşkünü bir maceraya atılıyor. Bella’nın beyni olgunlaştıkça sosyal açıdan da vicdani rahatsızlıklar duymaya başlıyor. Ancak kaydettiği tüm ilerleme, ölümüne neden olan eski kocasıyla karşılaşması sonucunda yine tehdit altına giriyor.

- Reklam -

The Favourite filminin senaristlerinden olan ve Oscar adaylığı da kazanan Tony McNamara, romanı beyaz perdeye uyarlayacak senaryoyu yazıyor. Yorgos Lanthimos ve Emma Stone ayrıca maceranın yapımcıları arasında da yer alıyorlar. Yapımcı koltuğunda kendilerine Element Pictures ve Film4’dan Ali Herting, Dave McCary, Ed Guiney ve Andrew Lowe eşlik ediyor. Filmin çekimlerinin bu yıl sonlarına doğru başlaması bekleniyor. Resmi bir çıkış tarihi açıklanmamış olsa da, 2022 içerisinde beyaz perdede olması bekleniyor.

Poor Things dilimize Sel Yayıncılık tarafından Süha Sertabiboğlu çevirisiyle Zavallılar adıyla kazandırılmıştı.

Sizler kitabı okudunuz mu? Filmin kadrosunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Notre Dame Gargoyleleri Evlat edinme katedral

Notre Dame’ın Meşhur Gargoyleleri Evlat Edinilebilecek: Katedrale Destekte Bulunmak İsteyenlere Tuhaf Teşvik

İstanbul Arkeoloji Müzesi deposu taşınıyor

İstanbul Arkeoloji Müzesi’nin Deposu Taşınıyor: “Zayiat Kaçınılmaz”