in ,

Sherlock’un Yıldızı Martin Freeman, Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönüyor

Martin Freeman, beş yıllık aranın ardından Secret Invasion dizisi ile Marvel Sinematik Evreni’ne geri döneceğini doğruladı.

Martin Freeman Secret Invasion Filmi marvel
- Reklam -
- Reklam -

Martin Freeman, Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncu Secret Invasion dizisi ile hayranların karşısına çıkacak.

Marvel Sinematik Evreni’nde ilk defa Captain America: Civil War filminde Everett K. Ross karakteri ile yer alan Martin Freeman, beş yıllık aradan sonra yeniden izleyicilerin karşısına geçmek için gün sayıyor. En son Chadwick Boseman’ın Black Panther’i canlandırdığı yapımda boy gösteren ünlü oyuncu Secret Invasion dizisinde de yer alacağını doğruladı.

Radio Times’a verdiği röportajda konuşan Freeman, Samuel L. Jackson’ın kendisinin dizide yer alacağı iddialarına yanıt verdi. Freeman, Ross karakteri ile Marvel evreninde bir kez daha yer alacağını doğruladı:

- Reklam -

“Evet, doğru bir bilgi değil mi? Samuel’i utandırmamak adına diyeceğim ki… Tamamen yanlış değil ve Sam Rockwell’den bahsediyordu. Yani sonuç olarak evet, filmde yer alacağım.”

Freeman’ın Secret Invasion dizisinde yer alacağı ilk defa mart ayında Josh Horowitz’in konuşması sırasında ortaya çıkmıştı.

Bununla birlikte Marvel yöneticisi Kevin Feige’nin yaptığı açıklama ise filmin hangi zaman diliminde geçtiğine ışık tutuyor. Feige, Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşacak Secret Invasion yapımının Thanos’un yarattığı Blip ile Endgame arasında geçtiğini söylüyor. Ancak Freeman’ın Ross karakterinin hangi zaman diliminde yer alacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Martin Freeman, Bir Başka Marvel Filmi “Black Panther: Wakanda Forever”da da Yer Alacak

Brian Michael Bendis ve Leinil Francis Yu’nun aynı isimli çizgi romanından uyarlanan Secret Invasion, şekil değiştiren uzaylı ırk Skrull’ların hükumetin ve bazı süper kahramanların biçimine girerek Dünya’yı istila etmelerini konu alıyor. Samuel L. Jackson’ın Nick Fury rolüyle kadroda yer alacağı yapımda Cobie Smulders, Maria Hill rolünü yeniden üstlenecek. İkiliye ek olarak Ben Mendelsohn, Talos karakterine hayat verirken Don Cheadle ise Rhodey karakterini bir kez daha izleyicilerle buluşturacak. Ayrıca Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu Emilia Clarke da dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında.

- Reklam -

Martin Freeman Samuel L. Jackson

Diğer taraftan Martin Freeman Marvel evreninde daha sık yer alacak gibi görünüyor. Hayranlar ünlü oyuncuyu Black Panther: Wakanda Forever filminde de görme şansına erişecek. Chadwick Boseman’ın ölüm haberinden sonra uzun bir erteleme alan yapım gelecek kasım ayında vizyona girecek. Dolayısıyla Captain America: Civil War ve Black Panter sonrası Freeman’ın Marvel evrenine geri dönüşü aynı filmlerin devam yapımları üzerinden olacak.

Siz Martin Freeman’ın Marvel evrenine dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Prometheus ödülü kazananı

Liberter Bilimkurgu Eserlerine Verilen Prometheus Ödülü’nde 2022’nin Kazananı Belli Oldu

Captain America 4 yonetmeni

Captain America 4 Filminin Ayrıntıları Netleşiyor: Yönetmen Belli Oldu