in

Martin Scorsese Durmuyor: Yeni Filmi Killers of the Flower Moon Yolda!

Martin Scorsese, The Irishman sonrası yeni filminin çekimlerine 2020’de başlıyor. Killers of the Flower Moon, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’yu bir araya getiriyor.

Martin Scorsese
- Reklam -
- Reklam -

Martin Scorsese durmak bilmiyor. The Irishman görkemli kadrosuyla henüz Netflix’teki yerini almışken ünlü yönetmenin yeni filminde çekimler başlamak üzere. Yakın zamanda kadrosuna Robert De Niro’nun da katılmasıyla meraklarımızı artıran DiCaprio’lu yeni Scorsese filminin çekimleri 2020 baharında başlayacak.

Amerika’daki Kızılderili kabilelerinin dahil olduğu ve aylarca süren tartışmalardan sonra Killers of the Flower Moon kitabının filmleştirilme sürecine ne zaman başlanacağı ile ilgili yeni bir haber geldi.

The Irishman filminin çoğu müziğini yapan ve bu filmin ekibinde de yer alacak Robbie Robertson, Osage bölgesindeki gizemli cinayetleri konu alan romanın film uyarlamasının önümüzdeki bahar başlayacağını söyledi.

- Reklam -

Killers of the Flower Moon kadro

Geçtiğimiz yıl Variety; bu tartışmalı kitap uyarlamasının 2019 yazında çekileceğinin haberini yapmıştı. Fakat The Irishman ile meşgul olan Scorsese çekimleri çiçeği burnunda Netflix filminin birkaç ay sonrasına atmayı uygun görmüş gözüküyor. Yine de hararetli tartışmalara rağmen filmin çekileceği kesinleşmiş durumda. Paramount şimdiden filmin dağıtımını üstlendi bile.

Killers of the Flower Moon Filminin Kadrosu Göz Kamaştırıyor

Film, Oscarlı yönetmen Martin Scorsese ve Oscarlı oyuncu Leanardo DiCaprio’yu altıncı kez bir araya getirecek. İki büyük isim daha önce Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island ve The Wolf of Wall Street yapımlarında bir araya gelmiş ve hepsiyle de ses getirmeyi başarmıştı. Ayrıca Scorsese’nin diğer gözdesi Robert De Niro’nun kitaptaki önemli karakterlerden birisi olan William Hale’i canlandıracağı kısa zaman önce Scorsese tarafından açıklandı.

De Niro, DiCaprio ve Scorsese ile şimdiden yıldızlar geçidine dönüşen filmin senaristi de Forrest Gump filmiyle Oscar kazanmış Eric Roth. Sayısız büyük projede çalışan senarist, David Grann’in 1920’lerde Oklahoma’daki Osage Kızılderililerinin gizemli ölümlerini anlattığı kitabını senaryoya dönüştürecek. Film, gizemli cinayetleri çözmek için görevlendirilen FBI ajanının yaşamı ekseninde dönecek gibi duruyor.

the devil in the white city

- Reklam -

Aslında Scorsese ve DiCaprio’nun The Devil in the White City adında başka bir projesi çoktan tasarlanmıştı. Fakat Killers of the Flower Moon Scorsese için daha öncelikli olacak ki onun çekimlerine başlamaya karar verildi.

DiCaprio ve De Niro Yıllar Sonra Bir Arada!

Bunun yanında DiCaprio ve De Niro da daha önce 1993 yapımı This Boy’s Life filminde birlikte çalışmışlardı. Martin Scorsese bu iki ismi Killers of the Flower Moon’da neredeyse 30 yıllık bir aradan sonra ikinci kez bir araya getirecek. Böylece Scorsese, kariyerinin erken dönemlerindeki daimi başrolü De Niro ile yeni nesil başrolü DiCaprio’yu aynı projeye dahil etmiş olacak.

This Boys Life

Al Pacino, Joe Pesci ve Robert De Niro’nun ilk defa beraber çalıştığı ve yine Scorsese’nin yönettiği The Irishman ise geçtiğimiz hafta Netflix’te gösterime sunuldu.

Killers of the Flower Moon hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Irishman Filmini DİZİ GİBİ İzleme Rehberi

Kaynak: World of Reel

Oğuzhan Koç

1998’in sonbaharında, İstanbul’da dünyaya gözlerini açan yazar hala doğduğu semtte yaşamakta. Küçük dünyaların büyük hayalcisi olması nedeniyle zaman zaman kabına sığamıyor. Eskinin öğretmen lisesi şimdininse Çapa Fen Lisesi’nde okurken lise fanzinine yazdığı şiirlerle ilk eserlerini okuyucuya sunmaya başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Matematik Mühendisliği okurken aynı zamanda da edebiyat ve sinemayla ilgileniyor. Gezmeyi, izlemeyi ve yazmayı bir bütün haline getirdiği eserler verme hayali içerisinde yaşarken şimdilik sadece sitelere birkaç haber yazmakla yetiniyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead

The Walking Dead Reytinglerine En Büyük Darbe Negan’dan

Netflix

Netflix Türkiye ve RTÜK’ten Ebeveyn Kontrolü Açıklamaları