in ,

Marvel’ın “Thor: Love and Thunder” Filminden Yeni Fragman

Marvel Sinematik Evreni filmi “Thor: Love and Thunder” için yeni bir fragman paylaşıldı. Taika Waititi imzalı yeni maceranın başrolünde yine Chris Hemsworth yer alıyor.

Marvel Filmi "Thor: Love and Thunder" için Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni filmi Thor: Love and Thunder için yeni bir fragman yayınlandı.

Chris Hemsworth ve yönetmen Taika Waititi, Thor’un dördüncü solo filmi için MCU’da ikinci kez bir araya geliyor. Infinity Saga’nın olaylarından sonra geçen Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, Mighty Thor olan Jane Foster’ın (Natalie Portman) dönüşünü de içeriyor.

Thor: Love and Thunder, Guardians of the Galaxy ekibinin katılması, Mighty Thor’un gelişi ve King Valkyrie’nin New Asgard’daki saltanatı gibi birçok içeriğe sahip. Aynı zamanda Christian Bale, MCU’ya anlatının kötü adamı Gorr the God Butcher rolüyle katılıyor. Ancak Love and Thunder’ın hikâye anlatımının merkezinde, orta yaş krizinden geçen ve Infinity Saga’dan sonra onu neyin beklediğini anlamaya çalışan Thor yer alıyor. Bazıları karakterin Thor: Love and Thunder’daki eski güçlü görünümüne şaşırabilir. Sonuçta Thanos’tan sonra edindiği kiloları hızlıca vermiş gibi görünüyor.

- Reklam -

Filmin çıkış tarihi yaklaştıkça, tanıtımları da hız kazanmaya devam ediyor. Filmle ilgili en son yayınlanan uzun fragmandan sonra Marvel Entertainment, Thor: Love and Thunder için yepyeni bir fragman paylaştı. Yeni fragman Bale’in karakterinden bir dizi yeni sahne ve yeni diyaloglar içeriyor. Ancak tartışmasız en büyük paket, Avengers: Endgame’den sonraki Şişman Thor’un en son görünümünü içermesi.

Yeni Marvel filmi Thor: Love and Thunder fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Marvel Filmi Thor: Love and Thunder’dan Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Thor’un yeni fragmanını YouTube üzerinden izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini üstlenen Oscar ödüllü Taika Waititi, daha en başından beri Şişman Thor’u Love and Thunder’da tutmakla ilgilenmediğini açıkça belirtmişti. Üstelik Hemsworth, God of Thunder’ı oynayan en büyük ve en güçlü oyuncu olduğunu söyledi, bu yüzden Thor’un Endgame fiziği de böylece yolun sonuna gelmiş oldu. Neyse ki yeni Marvel filmi, karakterin bu görünümünü tamamen halının altına süpürmüyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin en yeni macerası, 8 Temmuz 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Thor: Love and Thunder’ın yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mimar Sinan’ın Kayıp Kafatası - Hakan Sökmen

Mitoloji ve Gizem Dolu “Mimar Sinan’ın Kayıp Kafatası” Romanı Çıktı

Jason Blum, Yeni Elm Sokağı Filmi için İstekli

Jason Blum, Elm Sokağı’na Geri Dönmek İstiyor