in

Yeni Star Wars Filmi Marvel Patronuna Emanet

Marvel şirketinin patronu olarak tanıdığımız Kevin Feige, yeni Star Wars projesinin başına getirildi.

Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Marvel’ın başkanı olarak tanıdığımız ve izlediğimiz onca unutulmaz süper kahraman filminin altında imzası bulunan Kevin Feige, Star Wars Evreni’ne de el atıyor. Feige The Rise of Skywalker filmi sonrası Yıldız Savaşları’nın yeni filmi için harekete geçecek.

Walt Disney Studios’un eşbaşkanı ve baş yaratıcı görevlisi olarak tanıdığımız Alan Horn, yaptığı bir röportajda Skywalker macerasının tamamlanmasından sonra Marvel’ın patronu Kevin Feige’nin yeni bir Yıldız Savaşları filmini temsil edeceğini söyledi. Halihazırda Lucasfilm’in başında bulunan Kathleen Kennedy’nin üçlemenin son filmden sonra farklı alanlara yöneleceği ve bu zorlu görevi hayranı olduğu bir isme bırakacak olmasının da kendisini mutlu hissettirdiğini söyledi.

Yeni Star Wars Filmi Hakkında Net Bilgi Yok

Yeni Star Wars filminin Kevin Feige tarafından yapılacağı dedikoduları daha önce de dillendiriliyordu ama artık bu açıklamayla birlikte kesinlik kazanmış oldu. Elbette şimdilik film hakkında herhangi bir net bilgi yok. Fakat Feige’nın şimdiden çalışmalara başladığı hatta bir ünlü bir oyuncuyla anlaşma imzalandığı bile alınan duyumlar arasında. Bu oyuncunun kim olduğu veya hangi rolle aramızda olacağına dair de bir açıklama henüz yok.

- Reklam -

Kevin Feige’nin küçük yaşlardan beri bir Yıldız Savaşları hayranı olduğu biliniyor. Yaptığı sihirli dokunuşlarla Marvel Sinematik Evreni’ni sıfırdan yaratan ve başarılı da olan bir isim. Ama aslında tüm evren ve Infinity Saga ortaya çıkarken Feige’nin Star Wars’tan oldukça bir ilham aldığı biliniyor. Hatta Marvel Stüdyoları’nın 10 yıllık logosunun bile Star Wars’tan alındığı söyleniyor.

- Reklam -

* George Lucas’ın Star Wars Fikirleri Pek Dinlenmiyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Evet, bir efsanenin daha batırılışına şahit oluyoruz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Game of Thrones

Game of Thrones Yıldızı Finalden Memnun

PlayStation

PlayStation 5 Çevre Dostu Özelliğiyle Geliyor