in

Marvel Başkanı, MCU’nun En Güçlü Karakterini Açıkladı

Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, sinematik evrenin en güçlü karakterinin Scarlet Witch olduğunu söyledi.

Marvel Scarlet Witch
- Reklam -
- Reklam -

New York Film Akademisi ile bir Soru-Cevap etkinliğinde buluşan Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, Scarlet Witch’in şu anda Marvel Sinematik Evreni’ndeki en güçlü süper kahraman olduğunu doğruladı.

Elizabeth Olsen tarafından canlandırılan ve Wanda Maximoff olarak da bilinen Scarlet Witch, ilk olarak karşımıza Avengers: Age of Ultron filminde çıkmıştı. Kendisi aynı zamanda filmin sonunda ölen ve Aaron Taylor-Johnson tarafından canlandırılan Pietro Maximoff / Quicksilver’ın kız kardeşiydi. Her iki isim de eski bir Nazi subayı olan Baron Strucker’ın deneylerine maruz kalmışlardı.

Avengers: Age of Ultron filminden sonra Wanda Maximoff karakterini Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde ekibin bir üyesi olarak izledik. Ayrıca, MCU’nun 4. Faz’ında gelecek Doctor Strange’in devamı, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde de oynayacağını biliyoruz.

- Reklam -

Marvel Wanda Scarlet Witch

Karakter Marvel Sinematik Evreni’nin en önemli isimlerinden biri olmaya devam edecek. Scarlet Witch, geçtiğimiz aylarda açılışını yapan Disney’in çevrimiçi yayın platformu Disney+ için de Paul Bettany’nin Vision olarak geri döndüğü WandaVision dizisinde yer alacak. 2021’in bahar aylarında gösterime girecek dizide, Thanos’un Avengers: Infinity War’da öldürüldüğü Vision’ın nasıl geri döneceği tam olarak belli değil. Dizi haberi de geçtiğimiz San Diego Comic-Con’daki etkinlikte Loki, Hawkeye ve The Falcon and the Winter Soldier ile birlikte duyurulmuştu.

Scarlet Witch, Marvel Dünyasında Thanos’u En Çok Korkutan İsimdi

New York Film Akademisi’nin ev sahipliğinde düzenlenen panelde izleyicilerle bir soru-cevap bölümü de vardı. İzleyicilerden birisi Feige’ye Avengers: Endgame ve Spider-Man: Far From Home filmindeki en güçlü Marvel kahramanının kim olduğunu sordu.

Feige verdiği yanıtta şunları söyledi:

“Eğer Endgame’e bakarsanız, Wanda Maximoff Thanos’u öldürecekti. Eğer umutsuzca olmasaydı -ki Thanos’u bu kadar korkarken hiç görmemiştim- ve eğer adamlarının ölümü pahasına gemiden yaylım ateşi açılmasını istemeseydi, sanırım Scarlet Witch bunu başaracaktı.”

Marvel’ın başkanı San Diego Comic-Con 2019’da da aslında benzer düşünceleri paylaşmış ve karakterin birebir dövüşte Thanos’u yeneceğini söylemişti. Scarlet Witch, özellikle Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame’deki Thanos ile olan kavgalarında gücünü bir nebze de olsa gösterdi. Ancak hâlâ ne yapabileceğini tam olarak göremedik. Şimdiye kadar MCU’nun en güçlü karakteri Captain Marvel olarak görülüyordu fakat Feige’nin bu son yorumu aksini iddia ediyor.

- Reklam -

Scarlet Witch ve Doctor Strange

Wanda Maximoff’un Doctor Strange 2’daki rolü ve neler yapabileceği hakkında birçok teori var. Gerçekliği manipüle etme gücüyle, kardeşi Quicksilver’i hayata döndürmek de dahil olmak üzere her şeyi yapabilir gözüküyor. Fakat tüm bunların cevabı için 7 Mayıs 2021 tarihini beklememiz gerekiyor.

Siz ne dersiniz? MCU’da şimdiye kadar gördüğümüz karakterler içerisinde en güçlü isim Scarlet Witch mi gerçekten?

Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Avengers Filmlerinde Gördüğümüz Thanos, Marvel Sinematik Evreni’ne Geri Dönebilir

* Avengers: Endgame Kadar Epik Bir Marvel Filmi Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Gerçekliği değiştirme gücü vardı sanırım. Endgame’ de o gücü göremedik. Kaptan Marvel en güçlüydü ondan da bir şey göremedik. Hulk’ ı aradı gözlerimiz ondan da bir şey göremedik. Thor da göbekliydi. :slight_smile:

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Jean Grey sizin evrende olmayınca tabii :slight_smile:

  3. Avatar for nymeria nymeria dedi ki:

    Scarlet Witch şey değil mi ya…Infinity War’da Captain ve Black Widow’un kurtardığı, Vision da vardı üstelik, nasıl güçlüydü ama :expressionless:

  4. Avatar for Calypso Calypso dedi ki:

    Güçlü bir karakter olduğu belli olan ama o yönünü göstermeye pek yanaşmadıkları biriydi. :smiley:
    Severek izlediğim bir karakterdi fakat madem en güçlü olduğunu kabul ediyordunuz, azıcık daha görseydik filmlerde şu kızı.

  5. Avatar for Yoel_Altin Yoel_Altin dedi ki:

    Jean Grey Marcel evreninden. Ama şunu unutma, Scarlet Witch gerçekliği bozabiliyor. Yani Jean Grey zihniyle onu kontrol etmek istediği zaman Scarlet Witch onu aniden bir kızarmış patates yada bir nesneye çevirebilir. Sadece filmde göstermediler bu güçlerini, ki Scarlet Witch, ölü bile dirltebiliyor güçleriyle. Gerçek olması imkansız herşey yapabiliyor. Çünkü gücünün ist i Gerçekliği bozabilmek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

lonra nehirleri inceleme

Londra Nehirleri: Büyü ve Bilimin İç İçe Olduğu Şehir Fantastiği

A Quiet Place 2

A Quiet Place 2 Filminden Fragman Yayınlandı