in

Christina Ricci “Matrix 4” Kadrosuna Katılan Yeni İsim Oldu

Matrix 4 oyuncu kadrosu genişliyor. Warner Bros. ekibe sessiz sedasız katılan yeni ismi Christina Ricci olarak duyurdu.

the matrix 4 Christina Ricci
- Reklam -
- Reklam -

Matrix 4 kadrosu genişlemeye devam ediyor. Christina Ricci, ekibe katılan son isim olarak açıklandı.

The Matrix Revolutions’tan neredeyse yirmi yıl sonra beyaz perdeye gelecek olan maceranın dördüncü filmi, hayranlar tarafından merakla bekleniyor. Yıllardır söylenti olarak dolaşan ancak nihayet iki yıl önce geleceği kesinleşen seri, Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri ertelenen birçok yapımdan biri haline geldi. Salgın olmasaydı 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak yapım için şu an 22 Aralık 2021 tarihinde gösterime girecek. Çıkışına 6 ay gibi bir süre kalmasına rağmen filmden henüz ne bir poster ne bir film içi görüntü ya da teaser paylaşılmış değil.

Filmin yönetmen koltuğunda bu sefer sadece Lana Wachowski oturuyor. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith de yeni maceranın başrollerinde yer alıyorlar. The Matrix: Reloaded’da Merovingian olarak gördüğümüz Lambert Wilson rolüne geri dönerken, Daniel Bernhardt da Ajan Johnson olarak geri dönecek. Seriye yeni katılanlar arasında Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick ve Jonathan Groff yer alıyor. Ne yazık ki, Matrix 4’te ne Laurence Fishburne ne de Hugo Weaving yer alıyor. Ancak filmin kadrosu oldukça etkileyici gözüküyor. Şimdi bu kadroya yen bir isim daha eklendi.

- Reklam -

the matrix 4 kadrosu

Matrix 4 Sinemalar ile Aynı Anda HBO Max’e Gelecek

Collider’in haberine göre Warner Bros., Christina Ricci’yi sessiz sedasız The Matrix 4 kadrosuna ekledi. Bilgi, Ricci’nin isminin kadro arasında yer aldığı film için hazırlanan bir basın bülteninden geldi. Karakteri veya rolün boyutu hakkında hiçbir ayrıntı verilmedi. The Addams Family ve Lizzie Borden Chronicles gibi yapımlardan tanınan Christina Ricci’nin kadroda yer alıyor olduğu haberinin böyle sessizce verilmesi, rolünün diğer isimlere nazaran daha küçük olduğunun bir işareti olabilir.

Filmin ayrıntıları konusunda da henüz hiçbir şey açıklanmamasına rağmen, Keanu Reeves daha önce yapımın ilham veren bir aşk öyküsünü odağına alacağını belirtmişti.

- Reklam -

The Matrix 4, Warner Bros.’un geçen yıl aldığı kararda olduğu gibi sinemalara geldiği aynı gün herhangi bir ek ücret gerektirmeden doğrudan HBO Max üzerinden de yayınlanacak.

Peki ya sizler yeni maceradan neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kehribar Kehribar dedi ki:

    Aman Allah’ım, Wednesday Addams büyümüş de Matrix’e mi girecekmiş. Çok tehlikeli bir karakteri oynasa gerek. :hocho: :skull:

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İçimden bir ses bu 4. filmin hiç güzel olmayacağını, en azından ilk 3 filmin yerini alamayacağını söylüyor.

  3. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Annabel Scholey sandım. Çok benziyorlar ya da ben benzettim. Kendilerini epeydir büyük bir işte göremiyoruz umarım yakında tekrar görüşürüz.

    Bu arada Matrix 4’ten hiç ümidim yok.

    :crossed_fingers:

  4. Avatar for alys alys dedi ki:

    Neredeyse 20 yıl, bence bazı film serileri çıktığı ilk tarihlerinde kalmalı. İlerleyen bir tarihten sonra çıkan seri devam filmleri yapay hissettiriyor. Sıfır beklenti içerisindeyim :slight_smile:

  5. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Hem o nedenle hem de senaristleri filmdeki karakterlerle ilgili olarak Translıkla ilgili açıklamalar falan yapmışlardı. Bu yüzden de 4.filmi bu çizgiye sokup bütün seriyi çöp edecekler gibi hissediyorum.

    Ä°lgili haber;

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Tüm Zamanların En İyi 5 DC Comics Kostümü

DC Çizgi Roman Evreninin En İyi 5 Kostümü

Dwayne Johnson Yahya Abdul-Mateen II Emergency Contact

Emergency Contact: Dwayne Johnson ve Yahya Abdul-Matteen II Bir Araya Geliyor