in

Matrix 5 Gelebilir: Warner Bros. CEO’sundan Heyecanlandıran Çıkış

Matrix 5 filmi gerçek olabilir. Warner Bros. CEO’su Ann Sarnoff, Lana Wachowski’nin istemesi halinde serinin devam edebileceğini doğruladı.

The Matrix 5 Resurrections
- Reklam -
- Reklam -

Matrix 5 filmi gelebilir. WarnerMedia CEO’su Ann Sarnoff, yazar ve yönetmen Lana Wachowski devam filmi yapmak istediği sürece, serinin de devam edebileceğini doğruladı.

2000’lerin en dikkat çekici yapımlarından olan bilimkurgu aksiyon serisi The Matrix, Thomas Anderson’ın San Francisco’da terapisti tarafından mavi haplarla tedavi edilen sıradan bir hayat yaşadığı, son filmin olaylarından 20 yıl sonrasında geçen Resurrections ile uzun zamandır beklenen dönüşü için hazırlanıyor. Keanu Reeves’in canlandırdığı karakterimiz, artık tanımadığı Trinity ile tanıştıktan kısa bir süre sonra, kendisine kırmızı hapı ve zihnini The Matrix hakkındaki gerçeğe yeniden açma şansı sunan genç Morpheus ile yeniden bir araya geliyor.

Lana Wachowski’nin yönetmenliğinde gelecek olan The Matrix Resurrections, Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss’u bir kez daha bir araya getiriyor. Kendilerine önceki üçlemeden de tanıdığımız Jada Pinkett Smith ve Lambert Wilson eşlik ediyor. Yeni filmde ayrıca Morpheus rolünde Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas ve Christina Ricci gibi isimler de bulunuyor. Dördüncü filmin hayata geçmesi 20 yıldan fazla zaman aldığından, The Matrix serisinin geleceği büyük ölçüde bilinmiyor. Ancak daha fazlasını isteyen hayranlar için hâlâ bir umut olabilir.

- Reklam -

The Matrix 5, Lana Wachowski’nin Talebi Dahilinde Gelebilir

The Matrix 5

2021’in bitimine az bir süre kala WarnerMedia CEO’su Ann Sarnoff, gerek Warner Bros. yapımları gerekse HBO Max içerikleri ile ilgili genel bir bilgi sunmak adına Deadline’ın sorularını cevapladı. Geçen yıl aldıkları kararla, sinemalarla aynı anda HBO Max’e de getirdikleri film modelinin bu yıl ile son bulacağını ve bunun son örneğinin de Matrix 4 olacağını belirten Sarnoff, Wachowski’nin istemesi halinde yeni bir film için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

“Lana Wachowski ne zaman bir film yapmak isterse, hepimiz hazırız.”

- Reklam -

Yeni filmin konusu hâlâ büyük ölçüde gizli tutulsa bile, stüdyo tarafından yayınlanan resmi özet, orijinal Matrix devam filmlerine işaret ediyor gibi görünüyor. Dördüncü maceranın vizyona girmesine birkaç ay kala sırları hâlâ gizli tutuluyorken, filmin arkasındaki yaratıcı ekibin ve stüdyonun, sonraki maceralar hakkında çok derinlemesine bir şey tartışmaktan kaçınması anlaşılabilir bir durum. Ancak yine de Lana Wachowski’nin talebi ve isteği doğrultusunda hayranlar Matrix 5 macerasını şimdiden beklemeye başlayabilirler.

The Matrix Resurrections, 18 Aralık 2021 tarihinde aynı anda sinemalarda ve HBO Max’te vizyona girecek.

Matrix’in beşinci macerasının geleceğini düşünüyor munuz? Resurrections’tan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Dur be CEO. Önce 4’ ü izleyip güzel bulup sindirelim sonra 5 de gelsin, 6 da gelsin. İtirazım(ız) yok. :smiley:

  2. Avatar for anon6571210 anon6571210 dedi ki:

    Dördü seyrettik bitti sanki de beşi, altısı kaldı. :grin:

  3. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Gelsin tabii, ikinci bir üçleme olsun :slight_smile: Yeter ki, ilk üçlemedeki konuyu ve senaryoyu iyi yönde daha ileri götürsünler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

cehennem melekleri 4 sylvester stallone

Cehennem Melekleri’nde Kritik Ayrılık: Sylvester Stallone Seride Son Kez Yer Alacak

yabani dergi polisiye özel sayı

Yabani Dergi Polisiye Özel Sayısı ile Raflarda