in

Matt Smith, Morbius Filminin Kadrosunda

11. Doctor olarak gönüllere taht kuran Matt Smith, Spider-Man’in azılı düşmanlarından Morbius’u konu alan filmde Jared Leto’nun rol arkadaşı olacak.

morbius matt smith
- Reklam -
- Reklam -

Sony, Spider-Man evreninde yer alan karakterlere özel filmler çekmeye devam ediyor. Daha önce Tom Hardy’nin başrolünü oynadığı ve hatırı sayılır bir gişe hasılatı elde eden Venom‘u bizlere sunan sinema devi, şimdi de Vampir Morbius‘a özel bir film çekmekle meşgul.

Spider-Man hayranları Morbius’u çok iyi tanıyor elbette. Ama hafızaları tazelemek için özetlemek gerekirse, kendisi çizgi romanlarda Nobel ödüllü, çok zeki bir biyolog olarak tanıtılır. Bununla birlikte ender bir kan hastalığı yaşamaktadır ve kendini iyileştirmeye çalışırken yanlışlıkla yaşayan bir vampire dönüşür. Zaman içinde susuzluğuna iyice yenik düşer ve Spider-Man’in en tehlikeli düşmanlarından biri hâline gelir.

Daha önce Morbius rol için ünlü oyuncu Jared Leto ile anlaşılmıştı hatırlayacağınız gibi. Şimdi de kendisine “büyük bir rolde” eşlik etmesi için Doctor Who dizisinde 11. Doctor olarak akıllara kazınan Matt Smith kadroya dâhil edildi. Kendisinin henüz hangi rolü canlandıracağıysa bilinmiyor. Smith bu gizemliliği âdet edinmiş gibi görünüyor. Bildiğiniz gibi ünlü oyuncuyu önümüzdeki aralık ayında gösterime girecek Star Wars IX‘da da izleyeceğiz ama hangi rolde olduğu hâlâ bir muamma.

- Reklam -

Sony bunun yanı sıra Black Cat, Silver Sable ve Jackpot karakterlerinin solo filmleri üzerinde de çalışıyor. Tıpkı Venom’da olduğu gibi Spider-Man’i bu filmlerde de göremeyeceğiz.

- Reklam -

Morbius filminin 2020 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Morbius’un film olabilecek bir hikayesi mi varmış ? Hadi, Venom tamam janjanlı bir karakter de Morbius zorlama bana göre. Bir de bu karakterlerin kendi evrenlerinde Spiderman olmadan nasıl işleyecekler ? Sonuçta kötü karakterler. Gişe açısından bir beklentileri yok sanırım. Jackpot ve Silver Sable hakkında zaten söylenecek söz yok. Sırf kadın karakter diye filmlerini çekiyorlar malum; Kevin Feige. Yani hiç karakterin ilginç hayat hikayesi olmasına gerek yok, Marvel logosu olması yeterli !!! Madem öyle, Juggernaut karakterini de sinemaya uyarlayın. Üstelik geçmişi sağlam bir karakter. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

resident evil netflix

Netflix’in Zombi Aşkı Resident Evil’la Devam Ediyor

sendrom scalzi ust

John Scalzi’nin Sendrom Serisi İlk Kitabıyla Nihayet Bizlerle!