in

Matt Smith Star Wars: Episode IX’da Yer Almayacağını Belirtti

Doctor Who’nun 11. Zaman Lordu Matt Smith, Star Wars: Episode IX’da yer alacağına dair iddiaları yalanladı.

Matt Smith Star Wars
- Reklam -
- Reklam -

Daha önce Star Wars: Episode IX setinde çalışan anonim birinden alınan bilgiye göre Matt Smith’in genç İmparator Palpatine’i oynayacağına dair dedikoduları haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Matt Smith ise LA Times’a verdiği röportajda, “Bildiğim kadarıyla filmde oynamıyorum,” diyerek bu söylentileri yalanladı.

Elbette Matt bizlerle dalga geçiyor ya da yalan söylüyor olabilir. Durum her ne olursa olsun gerçek, filmin yayınlanmasıyla birlikte ortaya çıkacak. Fakat Matt filmde oynamasa bile filmin kadrosunda; Mark Hamill, Carrie Fisher ve Dominic Monaghan gibi birçok iyi ismin yer aldığı da su götürmez bir gerçek.

- Reklam -

Matt yer aldığı bir diğer film olan Morbius The Living Vampire hakkında konuşmak konusunda ise o kadar da çekimser davranmamış. Filmde hangi rolü oynadığını açıklamamasına rağmen, Karen Gillan’ın Marvel evreninin bir parçası olmak hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaşmış;
“Gillian’ın tavsiyesini size olduğu gibi söylerdim ama o zaman sizleri öldürmem gerekirdi. Bana bu filmleri çekmekten gerçekten hoşlandığını söyledi. Bir tavsiye olarak bu benim için yeterliydi. Benim de tecrübem bu yönde, yönetmen Daniel Espinosa’yı gerçekten çok sevdim.”
Star Wars: Episode IX 20 Aralık 2019’da ve Morbius 2020’de yayınlanacak. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce Matt Smith yalan mı söylüyor yoksa gerçeği mi?

- Reklam -

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orphan Black Evreni Yeni Dizi Genişlemesi

Orphan Black Evreni Yeni Bir Yan Diziyle Genişleyecek

sherlock holmes 3 ust

Söylenti: Sherlock Holmes 3, Amerika’da Geçecek