in

Mel Gibson Reddettiği Rolleri Açıkladı: Batman, Rain Man, Gladiator ve James Bond

Mel Gibson katıldığı bir etkinlikte bugüne dek reddettiği bazı rollerden bahsetti. Oscarlı oyuncu, Batman, Rain Man, Gladiator ve James Bond’u geri çevirdiğini açıkladı.

mel gibson reddettiği roller
- Reklam -
- Reklam -

Mel Gibson, İskoçya’nın Glasgow kentinde bir etkinliğe katıldı. Basının sorularını yanıtlayan oyuncu, bugüne dek reddettiği bazı rollerden bahsetti. Aktör, özellikle süper kahraman anlatılarına hiç ilgi duymadığını aktardı.

1996 yılında Braveheart (Cesur Yürek) ile hem En İyi Yönetmen hem de En İyi Aktör Oscar’ını alan Mel Gibson, inişli çıkışlı bir kariyere sahip. Son dönemlerde yine birçok yapımda rol alan aktör, bir dönem kullandığı nefret söylemleri sonrasında ağır eleştiriler almıştı.

Hollywood’un önemli isimleri arasında yer alan Gibson, Lethal Weapon için Glasgow’da düzenlenen bir etkinlikte soruları yanıtladı.

- Reklam -

Bir süper kahraman ya da bir süper kötüyü oynamakla ilgilenip ilgilenmediği sorulan Gibson, bu türle hiç ilgilenmediğini aktardı. Ayrıca kendisine Batman rolü için üç defa teklif geldiğini ancak her defasında bunları geri çevirdiğini de açıkladı.

Mel Gibson, James Bond Rolünü Hazır Olmadığı için Reddetti

Sonrasında sohbet, aktörün reddettiği rollere geldi. 1985’te James Bond’u son defa canlandıran Roger Moore’dan sonra, bu ikonik rolün kendisine teklif edildiğini kaydeden Gibson; o dönem yalnızca 26 yaşında olduğunu ve rolü üstlenmeye hazır olmadığını söyledi.

Bunun dışında 1988 tarihinde vizyona giren Barry Levinson imzalı Rain Man (Yağmur Adam) da Gibson’ın reddettiği roller arasında yer aldı. Gibson ayrıca The Patriot’ta oynamak için Ridley Scott’ın tarihi destanı Gladiator (Gladyatör) filmini reddetti.

mel gibson reddettiği roller

- Reklam -

Şimdilerde 66 yaşında olan aktör, bu rolleri reddettiği için herhangi bir pişmanlık duymadığını da belirtti.

Gibson, 2022 yılını oldukça hareketli bir şekilde geçirdi. Oyuncunun başrol ve yönetmen olarak Lethal Weapon 5 filmi ile geri döneceği konuşuluyor. Sanatçı son olarak Panama, Agent Game ve Father Stu filmlerinde rol aldı. Hot Seat’in ise çekimleri yeni tamamlandı. Aktörün yer aldığı On the Line, Boys of Summer ve Bandit ise şimdilerde post prodüksiyon aşamasında.

John Wick evreninde geçen The Continental adlı mini dizinin ise çekimleri hâlâ devam ediyor.

Ünlü oyuncuyu bu rollerden hangilerini canlandırırken görmek isterdiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: We Got This Covered

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    İyi ki geri çevirmiş.

  2. Avatar for ktekil ktekil dedi ki:

    Haber güzel, ilginç filan ama benim dikkatimi tek bir şey çekti. Mel Gibson ne kadar yaşlanmış öyle!! Bu nedir??

    66 yaşındaymış şu anda… Fakat yaşının yüksekliğinden dolayı değil de, sanki böyle bir şeylere dertlenmiş de ondan çökmüş gibi görünüyor…

    Bu görüntü onun doğal hali mi yoksa rol gereği yapılan makyaj yüzünden mi böyle görünüyor, emin olamadım cidden…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp konser jeff beck

Johnny Depp Konser Verdi: Ünlü Aktörün Davası ise Karar Aşamasında

dünya'nın en büyük bitkisi

Avustralya’da Dünya’nın En Büyük Bitkisi Keşfedildi: Tam 20 Bin Futbol Sahası Büyüklüğünde