in ,

Ex Machina’nın Yönetmeni Alex Garland’dan Korku Filmi: “Men” Fragmanı Yayınlandı

Men fragmanı yayınlandı. Ex Machina ve Annihilation’ın yönetmeni Alex Garland ve A24 ortaklığında yeni bir korku filmi geliyor.

Men Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Men fragmanı yayınlandı. Ex Machina ve Annihilation’ın yönetmeni Alex Garland ve A24 ortaklığında yeni bir korku filmi geliyor.

Alex Garland oldukça üretken bir isim. Kariyerine daha sonra yönetmen Danny Boyle ve başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio tarafından uyarlanacak olan The Beach’i (Kumsal) yazarak romancı olarak başladı. Daha sonra yine Boyle’un yönetmesi için iki proje daha yazdı: Zombi gerilim filmi 28 Days Later (28 Gün Sonra) ve Chris Evans ve Cillian Murphy’nin başrolünde yer aldığı bilimkurgu gerilim filmi Sunshine (Gün Işığı). Ardından Karl Urban’ın başrolde olduğu Dredd’in çizgi roman uyarlamasını yazıp hayalet yönetmenliğini yapmak için kameranın arkasına geçti.

Garland 2014 yılında Oscar Isaac ve Alicia Vikander’ın başrollerini paylaştığı Ex Machina ve ardından Natalie Portman’ın başrolünde yer aldığı bilimkurgu filmi Annihilation ile yönetmenlik portföyünü daha da genişletti. Yönetmen daha sonra Sonoya Mizuno ve Nick Offerman’ın oynadığı FX dizisi Devs ile televizyon dünyasına adım attı. Garland’ın şu anda, Kirsten Dunst ile Civil War adlı bir filmin yanı sıra Halo video oyunu için bir uzun metraj uyarlama senaryosu da dahil olmak üzere bir dizi projesi var.

- Reklam -

Şimdi de yönetmenin son uzun metrajlı çalışması olan Men’in ilk fragmanı A24 tarafından paylaşıldı. Filmin başrolünde Oscar adaylığı da bulunan Jessie Buckley yer alıyor ve eski kocasının ölümünden sonra İngiliz kırsalına tatile giden bir kadını canlandırıyor. Filmde ayrıca No Time to Die’da da oynayan Rory Kinnear yer alıyor. Men’in görüntü yönetmeni Rob Hardy, filmi “…gerçekten olağanüstü ve güven verici derecede tuhaf bir şey” olarak nitelendirdi.

Hemen aşağıdan yayınlanan ilk fragmana ulaşabilirsiniz.

Alex Garland İmzalı Men Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin fragmanıyla birlikte bir poster de yayınlandı.

men poster

- Reklam -

Daha önce de kendisini uluslararası anlamda bir üne kavuşturan Ex Machina filmi için A24 ile ortaklık kuran Garland, şimdi Men’le birlikte bir kez daha stüdyo ile çalıştı. Garland, yıllardır bilimkurgu/korkuyla ilgili akıllı, ürkütücü ve akıldan çıkmayan materyaller üretiyor. Böylece aynı anda hem enerjik hem de hipnotik olan, ürkütücü ve yavaş ilerleyen benzersiz bir hikâye anlatımı tarzı oluşturdu. Yeni filminde bu anlatımı ne şekilde ilerlettiğini görmek ilginç olacak.

Yeni Garland filmi Men, 20 Mayıs 2022’de vizyonda olacak.

Men’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Fragmandan bakınca tedirgin edici bir havası var gibi görünüyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yokluğumdan Aklımda Kalanlar İncelemesi

Yokluğumdan Aklımda Kalanlar İncelemesi: Bir Kadını Var Eden Her Şey

Homunkulus - Aleksandar Prokopiev | Haftanın Kitabı #209

Homunkulus – Aleksandar Prokopiev | Haftanın Kitabı #209