in

Men In Black 4’le İlgili Son Detaylar

Chris Hemsworth ve Tessa Thompson’ın oynayacağı Men In Black 4’ün resmi adı ve vizyon tarihi netleşti.

tessa thompson chris hemsworth men in black international
- Reklam -
- Reklam -

Başrollerini  Will Smith ve Tommy Lee Jones’un paylaştığı, 1997 yapımı Men In Black‘i mutlaka duymuşsunuzdur. Şahsen dönemin en sevdiğim komedi-bilimkurgu filmlerinden biriydi. Tabii bunda Bill ve Ted serisinin senaristi Ed Solomon’un mizahi yaklaşımının ve efsane besteci Danny Elfman’ın da katkısı büyüktü. Ne yazık ki serinin ikinci üçüncü filmleri ilki kadar başarılı olamadı. Şimdi, fikri tükenen Hollywood yazarları yıllar sonra bu evreni yeniden beyazperdeye getirmeye hazırlanıyor.

İlk başta film evrenini sıfırlamayı planlayan yapımcılar neyse ki bu fikirlerinden vazgeçip aynı evrende geçen başka bir büronun yaşadığı maceraları anlatmaya karar verdiler. Böylece biz de çok can sıkıcı olan “aslında şimdiye kadar izledikleriniz hiç olmadı” klişesinden kurtulmuş olduk. Dün yapılan resmi açıklamaya göre, yeni filmin adı Men In Black: International olacak. Başrollerini Chris Hemsworth (Thor, 12 Savaşçı) ve Tessa Thompson‘ın (Westworld, Creed) canlandıracağı yapım, siyah giyen ajanlarımızın Londra şubesinin başından geçen serüvenlere odaklanacak. Rebecca Ferguson da üçüncü filmdeki rolünü yeniden canlandıracak. Bununla birlikte Will Smith ile Tommy Lee Jones ikilisi yapımda yer almayacak.

Yönetmen koltuğundaysa Hızlı ve Öfkeli 8‘den tanıdığımız F. Gary Gray var. Ayrıca Steven Spielberg de ilk filmden beri olduğu gibi yine danışman yapımcı olarak kadroda.

- Reklam -
- Reklam -

Men in Black: International, 14 Haziran 2019’da gösterime girecek.

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Will Smith’siz bir MIB düşünelemeeeezzzzz…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

avengers end game fragman inceleme

Çaresizliği Damarlarınızda Hissedin – Avengers: Endgame Fragman Değerlendirmesi

Buz Ejderhası - G.R.R. Martin

George R.R. Martin’den “Buz Ejderhası” Raflarda