in

Michael B. Jordan, Black Superman Üzerinde Çalışıyor

Michael B. Jordan yeni bir Black Superman üzerinde çalışıyor. Superman’in Val-Zod versiyonunu anlatacak macera HBO Max üzerinden yayınlanacak.

Michael B. Jordan, Black Superman
- Reklam -
- Reklam -

Black Superman serisi ile DC Comics’in en tanıdık kahramanı HBO Max ile yeniden ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Collider’ın yaptığı habere göre Michael B. Jordan tarafından yönetilen prodüksiyon şirketi Outlier Society yeni Süpermen projesini çoktan HBO Max’e sunmuş durumda.

Bu yılın başlarında gelen ve J.J. Abrams önderliğinde olacağı söylenen Siyah Süpermen haberleri farklı bir noktaya doğru evriliyor. Henüz kimin yazdığı açıklanmayan senaryo Superman’in Earth-2 versiyonundan tanıdığımız Kriptonlu Val-Zod’u anlatacak. Jordan’ın şu an sadece prodüksiyon aşamasına dahil olduğu söyleniyor. Ünlü oyuncunun yapımda Val-Zod’u oynayıp oynamayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

DC’nin en önemli karakterlerinden birisi olan Superman’in Warner Bros. ile geleceği konusunda belirsizlikler varken Michael B. Jordan tarafından yapılan bu hamle özellikle önem kazanıyor. Henry Cavill’in Kal-El karakterini canlandıracağı ve J.J. Abrams’ın kurmaya çalıştığı Sinematik Evren konsepti düşünüldüğünde, Earth-2’nun Black Superman’i kendisine özel ve uzun süreli bir yer kazanabilir. Dahası Michael B. Jordan’ın daha öncesinde WB ve DC ile çeşitli Superman yapımları üzerinde konuştuğu biliniyor.

- Reklam -

Michael B. Jordan Earth-2’nun Black Superman Karakterini Canlandırabilir

black superman michael b. jordan

Tom Taylor, Nivola Scott ve Robson Rocha tarafından yaratılan Val-Zod, Earth-2’da bir Kriptonlu olarak karşımıza çıkıyor. 2014 yılında anlatılan hikâyesi, Kal-El ve Kara Zor-El ile birlikte gezegenin yok oluşundan kurtulmasıyla başlamıştı. Earth-2’nun alternatif Justice League’i olan Wonders ekibi tarafından bulunana kadar ise insanlıktan uzakta yaşamaktaydı. Beyni yıkanmış ve oldukça saldırgan bir hale gelmiş Superman’i yenmek için yardımını isteyen ekibi geri çevirmeyen Val-Zod bu sayede de güçlerini yeniden keşfetme şansı bulmuştu. Daha sonrasında Darkseid’ın Superman klonu olan Brutaal ile savaşarak güçlerinin en uç noktalarının görme fırsatını yakalamıştık.

Temeline bakıldığında Val-Zod’un tanıdığımız Kal-El karakterleriyle oldukça benzer fiziksel özellikleri olsa da düşünce olarak oldukça farklılar. Yaşamlarının kendilerini farklı noktalara sürüklemiş olması iki karakterin kişilik olarak birbirinden farklı olması ekranlara izlemesi keyifli bir iş sunabilir. Dahası Hollywood sektörünün oldukça başarılı isimlerinden biri olan Michael B. Jordan ismini Val-Zod rolünde görebilecek olmamız heyecanlanmak için yeterli.

- Reklam -

HBO Max üzerinden yayınlanması beklenen seri için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Siz Black Superman hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ya bunlar da iyilermiş ha. Yeni kahraman falan türetsinler siyah tenli yapsınlar ona tamam da, ırkçı değiliz ayağına 3-5 para daha kazanmak için yıllardan beri beyaz tenli olarak tanıdığımız, izlediğimiz, okuduğumuz karakterleri siyah tenli yapmak nedir? İyi hazır tüm karakterleri mahvediyorlar madem Black Batman, Black X Men, Black Spider Man falan da yapılsın.

  2. Avatar for asfgdjh asfgdjh dedi ki:

    Tam olarak sandığınız gibi değil aslında hocam. Sinema evreni ile ya da süpermenin siyahi olması ile alakalı değil konu. Dc’nin çizgi romanlarda yer alan farklı evrenlerde genellikle hep süper kahramanların alternatif versiyonları bulunur zaten. Komünist Superman, zombi Batman, western Wonder Woman (wonder woman şerif rolünde) ve daha nicesi. Süpermanin siyahi versiyonu da bu evrenlerden birinde gerçekten olan bir hikaye aslında.

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Flashpoint sonrasına hazırlık galiba.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi ve Posteri

Zaman Çarkı 1. Sezon Yayın Tarihi ve Posteri Paylaşıldı

Dark Polisiye 1. Kitap

Yerli Polisiye Öyküler “Dark Polisiye” Kitabında Bir Araya Geldi