in

Fassbender Alien: Covenant Devam Filmi İçin Geri Dönmek İstiyor

Akıbeti belli olmayan Alien serisinin öncesini anlatan üçüncü filmi hakkında Michael Fassbender’dan açıklama geldi.

Alien
- Reklam -
- Reklam -

Michael Fassbender android David rolü ile Alien: Covenant filminin devam projesinde rol almayı çok istediğini belirtti. Prometheus’un devam filmi olan Covenant, üçüncü filme göz kırpan sonu ile dikkatleri çekmişti. [BU PARAGRAFIN DEVAMI ALIEN:COVENANT İLE İLGİLİ SPOILER İÇERİR] Filmin karanlık bir şekilde biten son bölümünde, David’in bir üst model robot olan Walter kılığında gizlice Covenant’a sızdığı açığa çıkmıştı. -David’in aynı zamanda Mühendisleri ana gezegenlerinde yok ettiğini de biliyoruz.- Filmin final sahnesinde ise David’in Facehugger (Facehugger, Alien serisinde insanların yüzüne yapışan bir parazittir) embriyolarıyla birlikte gittiğini görmüştük. [SPOILER SONU]

Üçlemenin ikinci filminin ardından iki yıl geçmesine rağmen üçüncü film henüz ortalıkta görünmüyor. 97 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen ve 241 milyon dolar hasılat yapan Covenant; eleştirmenlerden ve izleyicilerden beklentileri karşılayacak kadar ilgi toplayamamıştı. Bunun yanında üçüncü filmi bekleyen bir grup izleyici de bulunmakta. Sonuç olarak eğer Fassbender‘a tekrar şans verilirse filmin hayranlarına memnun edici bir performans sergilemekten mutluluk duyacak.

Alien Michael Fassbender

- Reklam -

42 yaşında olan Alman-İrlandalı oyuncu, BadTaste.it ile yaptığı röportaj sırasında “karakteri sevdiğini” ve ilk iki filimde birlikte çalıştığı Scott ile final filmi için tekrar bir araya gelebileceğini belirtti. Bununla birlikte, ne Alien: Covenant filminde oynamış oyuncuların ne de ünlü aktörün, üçüncü filmin çekilip çekilmeyeceğine dair en ufak bir fikirleri bile yok.

Muhtemel devam filmi sadece Covenant taraftarlarını mutlu etmekle kalmayacak. Ridley Scott’ın Alien’ın öncesini anlatan serisiyle birlikte orijinal bilimkurgu korku klasiği arasındaki boşlukları da kapatacağı dile getiriliyor. Geçmişte Alien: Awakening filminde de işaret edilen bir söylentiye göre yeni yapılacak devam filmi; hayatta kalan Mühendislerin, yaptığı soykırımdan dolayı David’den intikam alışını konu edinecek. Tüm bunların yanı sıra Scott’ın filmi Calpamos’un aylarından birisi olan LV426’da bitireceği; Xenomorph ve onun evrimine dair tüm hikayenin ortaya konulacağı spekülasyonlar arasında yer alıyor. Maalesef ki tüm bu söylenti ve teoriler, bir türlü gelmek bilmeyen devam filmi ile ilgili eksik bilgilerden dolayı tamamen serinin hayranlarının yaptığı çalışma ve teorilerden oluşuyor.

- Reklam -

alien Michael Fassbender covenant

Diğer bir bilinmeyen faktör ise, Fox filmlerini ve TV yapımlarını elinde bulunduran Disney. Fox Film Başkan Yardımcısı olan Emma Watss, CinemaCon’da yapıtğı açıklamayla stüdyonun Alien serisi içerisinde yeni hikayeler yaratmayı planladığını söylemişti. Fakat stüdyonun David’in hikayesini tamamlama niyetinde olup olmadığı ya da Alien serisini bir şekilde yeniden başlatmayı düşünüp düşünmediğini bilemiyoruz. Yakın gelecekte Fassbender ve Covenant’ın diğer oyuncularının bizlere konu ile ilgili daha detaylı bilgiler vermesini bekliyoruz.

Sizce üçüncü film nasıl olmalı? Yorumlarınızı forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz!


Ridley Scott’tan Yeni Alien Projeleri Hakkında Açıklamalar Geldi

Alien: Covenant – Eski Dost Yeniden Bizlerle

Özgür Kuru

1988 Ankara doğumluyum. Jules Verne kitaplarıyla geçen gençlik yıllarım, bilimkurgu, doğa ve insanın kendini keşfetmesi gerektiğini idrak etmemle değişmeye başladı.

Profesyonel olarak bilişim sektörünün bir neferi olmakla birlikte motosiklet, bisiklet, kampçılık, olta balıkçılığı gibi hobilerle hayatımı süslemeye çalışıyorum. Stargate'e yetişememiş ve Stargate'ten sonra dizi izleyemeyen bir çeşit izleyiciyim.

Kitaptan uyarlanmış filmleri izlemeden önce mutlaka kitabını okumalıyım gibi bir toteme sahibim. Bu yüzden yıllarca ötelediğim filmler var. İzlememiş olmaktan değil fakat okumamış olmaktan, kitaplara her baktığımda pişmanlık duyduğumu da itiraf edeyim.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Saçma ya Alien filimlerinin güzel olmasının sebebi her filimde ana karekter hariç her kesin değişmesi.Onun haricinde bayıyor.Umarım 3.cü ve saçma bir film yerine orjinal bir yapım ile karşımıza çıkar Riddley Scott.

  2. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Ahh Fassbender kariyerini çoķ yanlış yönetiyorsun. Artık kurtul şu dandik filimlerde oynamaktan.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

47. İstanbul Müzik Festivali

47. İstanbul Müzik Festivali Başladı: 15 Farklı Mekân ve 22 Konser ile Sanatseverler Müziğe Doyacak

X-Men Çizgi Film

X-Men Serisi Çizgi Filmiyle Geri Dönebilir!