in

Michael Keaton Batgirl’ün Kadrosuna Büyük İhtimalle Batman Rolüyle Dahil Oldu

Michael Keaton, Batgirl filmi ile bir kez daha Batman rolüne dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu The Flash sonrası yeniden Bruce Wayne olacak.

batgirl batman michael keaton
- Reklam -

Michael Keaton, Batgirl filmi kadrosuna “muhtemelen” Batman rolüyle dahil oldu. Warner Bros., yeni yaptığı bir basın açıklamasında oyuncunun HBO Max filminde yer alacağını duyurdu.

DC Sinematik Evreni, farklı yapımlar ile genişlemeye devam ediyor. Şu an için hayranların en çok beklediği yapımlar arasında, evrenden bağımsız olsa da The Batman, ardından sırasıyla Black Adam ve The Flash ve son olarak Aquaman 2 filmleri geliyor. Ancak Warner Bros., bu sırada dijital yayın servisi olan HBO Max için de farklı DC içerikleri üretmeye devam ediyor. Bunlar arasında merak edilenlerden bir tanesi de Barbara Gordon’un maceralarını anlatacak olan Batgirl filmi.

Şu anda çekimleri İskoçya’da devam eden yapım, Komiser Gordon’un kızı Barbara’nın Batgirl olarak yaşadığı maceralara odaklanacak. Daha önceki Justice League filmlerinde de Jim Gordon rolünde izlediğimiz J.K. Simmons, bu film ile rolünü bir kez daha tekrarlayacak. Filmde ayrıca kötü adam Firefly rolünde Mumya serisinden tanıdığımız Brendan Fraser ve henüz belirlenmemiş bir rolle Jacob Scipio da yer alıyor. Şimdi, önemli bir ismin daha bu yapımda yer alacağı ortaya çıktı.

- Reklam -

Michael Keaton Batgirl Filminde Batman Dışında Bir Rolde de Yer Alabilir

the batman michael keaton batgirl

Michael Keaton, DC Genişletilmiş Evreni‘ndeki ilk çıkışını, hem kendisinin hem de Ben Affleck‘in önceki Batman rollerini yeniden canlandıracakları 2022 filmi The Flash ile yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu her ne kadar 30 yıl sonra bu rol için geri dönse de kendisini daha önce de süper kahraman filmlerinde farklı çizgi roman karakterlerini oynarken izledik. 2014 yılında vizyona giren Oscar ödüllü Birdman‘de başrol oynamanın yanı sıra, Spider-Man: Homecoming‘de kötü adam Vulture olarak rol aldı. Vulture rolünü yaklaşmakta olan Jared Leto’lu anti-kahraman filmi Morbius‘ta yeniden canlandıracak.

Şimdi Warner Bros. tarafından açıklanan resmi oyuncu listesinde Michael Keaton da Batgirl‘ün kadrosunda bulunan oyuncular arasında yer alıyor. Batman rolünü yeniden üstlenip üstlenmeyeceği şu anda belirsiz olsa da, dahil edilmesi en olası yol bu görünüyor.

- Reklam -

Henüz çıkış tarihi belli olmasa da Batgirl‘ün en iyi ihtimalle 2022’nin sonlarında veya 2023’ün başlarında yayınlanması bekleniyor.

Michael Keaton’ın uzun yıllar sonra iki farklı yapımda Batman/Bruce Wayne rolüyle karşımıza çıkacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kralkatili Güncesi 3. kitap The Doors of Stone Giriş Bölümü - Patrick Rothfuss

Patrick Rothfuss’un Yeni Kralkatili Güncesi Romanı “The Doors of Stone”un Giriş Bölümü Türkçede

Erkekler Yalnızlıklar: Murathan Mungan

Murathan Mungan Farklı Kuşaklardan 30 Yazarı Bir Araya Getirdi: “Erkekler Yalnızlıklar”