in

Michael Keaton, Tekrar Batman Olabilir: Gözler The Flash Filminde

Michael Keaton bir kez daha Batman mi oluyor? Oyuncu The Flash filminde başka bir evrenin Batman’i olarak role geri dönüş yapabilir.

The Flash Michael Keaton
- Reklam -
- Reklam -

Ortaya çıkan yeni söylentilere göre Michael Keaton bir kez daha Batman karakterini canlandırabilir. Üstelik bu olaya çoktan DC dizi evreni Arrowverse’ün Crisis on Infinite Earths olayları sırasında değinilmiş bile. Eğer her şey yolunda giderse DC Comics’in dizi evreni ile film evreni pek çok ortak noktayı paylaşmaya başlayacak.

DC Comics’in önünde duran plana göre firma artık tam anlamıyla genişletilmiş bir evrene kavuşmak istiyor. Warner Bros.’un elinden çıkan film evreniyle, CW kanalının haklarına sahip olduğu Arrowverse dizileri yavaş yavaş bir araya gelmeye başladılar. Geçen aylarda Crisis on Infinite Earth olayının bölümleri televizyon ekranlarında yayınlandı. Bu sırada ilk kez hem film evreninden hem de dizi evreninden iki karakterin karşılaşmasına şahit olduk: Grant Gustin’in Flash’ı ve Ezra Miller’ın Flash’ı.

Michael Keaton Batman The Flash film

- Reklam -

Bu 5 bölümlük olay sayesinde sadece ikilinin karşılaşmasına tanıklık etmedik; aynı zamanda DC’nin en önemli kısmı olan çoklu-evrenin dizilere ve filmlere dahil edildiğini anladık. Yani DC Genişletilmiş Evreni, filmlerdeki karakterleri diziye taşıdığında bu karakter başka bir alternatif dünyadan veya evrenden gelmiş olarak tanıtılacak. Hatta belki bazı filmlerde CW dizilerinden karakterleri görme imkânı yakalayacağız. Bu karakterlerden ilkinin dizi evreninde çoktan bahsedilmiş Batman olduğu söylenirken kendisini canlandıran oyuncunun Michael Keaton olacağı iddia ediliyor.

Michael Keaton Evreni Dünya-89 İsmiyle Tekrar DC Evreninde Yer Almaya Başlayabilir

Crisis on Infinite Earths sırasında Monitör çoklu-evren hakkında kendi kendine ufak bir konuşma yapmıştı. Bu sırada ağzından Dünya-89’a dair bir cümle çıkıyordu. Bu, Michael Keaton’ın 1989’daki Batman evrenine yapılan bir atıftı. Bu evren ekranlara geldiğinde Robert Wuhl’un 1989 Batman’inde canlandırdığı Alex Knox rolünde olduğunu ve kendisinin kapağında Jack Nicholson’ın Joker’i olan bir gazete okuduğunu ve kendisinin Bat-Signal’ı gökyüzünde gördüğünü gözlemlemiştik.

Söylentilere göre Oliver Queen, namı diğer Green Arrow, dizide çoklu-evrenlerdeki hayatı yenilediğinde Dünya-89 da eski haline döndü ve adından bahsettirmeye devam ediyor. Michael Keaton bu evrenin Batman’i olduğundan dolayı The Flash’in hem dizisinde, hem de filminde yer alması oldukça olası. Çünkü her iki karakter de ilerleyen dönemlerde farklı evrenlerin bir parçası olarak gözlemlenecek. DCEU Batman’i aslında Robert Pattinson olsa da, Flaspoint olayı işlendiğinde Keaton ile karşılaşılması oldukça yüksek bir olasılık.

- Reklam -
Michael Keaton
Michael Keaton

Michael Keaton’a Batman rolü için bir anlaşma sunulduğu ve kendisinin de bu anlaşmayı imzalamak üzere olduğu bazı kaynaklar tarafından onaylandı. Bu önemli haberin duyulması an meselesi olabilir.

The Flash filmi de her şey yolunda giderse 2 Haziran 2022’de beyaz perdede olacak.

Siz Keaton’ı bir kez daha rolüyle izlemek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Christopher Nolan’ın Batman Üçlemesi Neredeyse Oyun Olacakmış!

Kaynak: Variety

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Şimdiden geriye baktığımda M. Keaton abimiz pek de iyi bir Batman değilmiş ama o günkü çocuk Pardus için işler öyle değildi tabi. Tekrar Batman olarak görsek belki hafif bir nostaljik gülümsemeyi sağlayabilir ancak o kadar. Filmler boyunca görmeyelim. :smiley:

  2. Avatar for Memed_Nayirnolamaz Memed_Nayirnolamaz dedi ki:

    1989 daki filmin devamı niteliğindeki animasyon serisi açık ara en iyi batman TV show olarak görülüyor. Bir bilgi 1989 filmin seti ayrıca 1990 daki flash dizisininde setidir…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 6. Sezon Onayı

Lucifer 6. Sezon Resmi Onayını Aldı: Netflix ile Final Vakti!

George R.R. Martin - The Winds of Winter 6. Kitap

George R.R. Martin: “The Winds of Winter için Önümde Hâlâ Uzun Bir Yol Var”