in

Michael Keaton, The Flash Filmi Sonrası Batman Görevini Devralmayacak

Michael Keaton, The Flash filmi sonrası kendi Batman serisi ile devam etmeyecek. Söz konusu iddialar, kaynak gösterilen isim tarafından yalanlandı.

the batman michael keaton batgirl
- Reklam -
- Reklam -

Michael Keaton, DC Sinematik Evreni’nin yeni Kara Şövalye yüzü olmayacak. Oyuncunun kendi Batman serisine kavuşacağı iddiaları yalanlandı ve an için resmi olarak sadece The Flash filminde yer alacağı belirtildi.

Michael Keaton, Tim Burton’ın yönetmenliğini üstlendiği 1989 yapımı Batman filminde ve 1992’deki Batman Returns filminde Kara Şövalye’yi canlandırdı. Daha sonra Joel Schumacher’in yönettiği Batman Forever’da Keaton’ın yerini Val Kilmer aldı. Ancak geçen yaz gelen bir haberle birlikte ünlü aktörün The Flash filmi ile role bir kez daha bürüneceğini öğrendik.

Hayranlar, Keaton’ın 30 yıl sonra karakteri yeniden canlandıracağını öğrendiklerinde elbette büyük bir sürprizle karşılaştılar. Üstelik kısa bir süre önce de oyuncunun önceki filmlerde oynadığı Batman’i canlandıracağı ve aslında sadece bir yan karakter olmadığı da duyuruldu.

- Reklam -

Michael Keaton Batman The Flash film

Şu an için hâlâ Keaton’ın rolü hakkında çok az bilgi olmasına rağmen DC Films başkanı Walter Hamada “aynı anda iki farklı aktörün oynadığı Batman’i içeren iki farklı film efsanesi” olacağını açıkladı. Robert Pattinson’ın filmi bağımsız bir film olduğu için Keaton’ın DCEU’nun ana Batman’i olmaya karar verdiği şeklinde anlaşıldı. Ancak söz konusu iddiaların yanlış anlaşıldığı ortaya çıktı.

İnternette her yer Keaton’ın DC Sinematik Evreni’nin Batman karakterini devraldığı haberleri ile çalkalandı. Söz konusunu duruma sebebiyet veren ve Hamada ile röportaj yapan Brooks Barnes, yeni bir gönderi paylaşarak duruma açıklık getirdi. Barnes, Keaton’ın yalnızca The Flash’ta rol aldığını ve oyuncunun birden fazla Batman filmi için herhangi bir onay almadığını açıkladı.

Brooks Barnes: “Michael Keaton kendi Batman filmlerine kavuşmuyor”

Taşınma işlerinden dolayı çevrimdışı olduğum süre sonrası geri dönünce bu Michael Keaton çılgınlığı ile karşılaştım. Keaton’ın kendi Batman filmlerinin bir setinden değil de dahil olduğunun ilan edildiği *tek filme* atıfta bulunuyordum. Onun hakkında The Flash’ın ötesinde bir bilgim olsaydı, bunu kesinlikle makaleme koyardım.

The Flash Michael Keaton

DC Genişletilmiş Evreni’nin geleceği gizemini hâlâ koruyor. Yukarıda da belirtildiği gibi Robert Pattinson’lı The Batman filmin aynı The Joker gibi evrenden bağımsız bir yapım olacak. Ancak Ben Affleck, The Flash filmi için role bir kez daha dönüş yapacak. İleride DCEU’da bu karakteri kim devralacak henüz bilmiyor olsa da, önümüzde birçok Batman’in bulunduğu yapımlar bizleri bekliyor.

Peki ya siz Michael Keaton’ın başrolünde oldğu bir Batman serisine ne derdiniz? Sizce yaşını almış olmasına rağmen Keaton iyi bir iş çıkarabilir miydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

watchmen

Watchmen Filmi, Joker’a Benzeyecekti: Paul Greengrass Asla Çekemediği Yapımı Anlattı

Valve Psikolog Arıyor

Valve, Daha Etkileyici Oyunlar İçin Psikolog Arıyor