in ,

Robert Pattinson’lı Bilimkurgu Filmi “Mickey 17”in Vizyon Tarihi Belli Oldu: İşte İlk Görüntüler

Mickey 17 vizyon tarihi açıklandı. Başrolünde Robert Pattinson’ın yer aldığı bilimkurgu filminin yönetmenliği, Oscarlı sanatçı Bong Joon-Ho’ya ait.

Mickey 17 Vizyon Tarihi - Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Mickey 17 filmi için vizyon tarihi netleşti. Güney Koreli yönetmen Bong Joon-Ho imzasını taşıyan bilimkurgu yapımı, 2024 yılında izleyicilerle buluşacak. Warner Bros. Pictures, yapımdan ilk görüntüleri içeren kısa bir tanıtım da yayınladı.

Madeo (Ana), Okja ve Snowpiercer (Kar Küreyici) ile adından söz ettiren; 2019’daki Gisaengchung (Parazit) ile Oscar kazanan ilk Güney Koreli olan Bong Joon-Ho; yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Bilimkurgu türünde olduğu açıklanan filmin başrolünde ise Harry Potter, Twilight, The Lighthouse, Tenet ve The Batman gibi yapımlarla tanınan Robert Pattinson yer alıyor.

- Reklam -

Mickey 17 Ekip

Warner Bros. Pictures tarafından geliştirilen filmde Robert Pattinson’a Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette ve Mark Ruffalo gibi isimler yer alıyor.

Yapımın yolda olduğu duyurusuna, filmin vizyon tarihini de duyuran kısa bir tanıtım videosu eşlik etti.

Mickey 17 Vizyon Tarihi Belli Oldu, İlk Tanıtım Yayınlandı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Amerikalı bilimkurgu, gerilim ve komedi yazarı Edward Ashton’ın Mickey7 romanından ilham alan filmin konusu hakkında detaylar ise belli değil.

Kitap, Mickey adlı klonları takip ediyor ve Mickey 7’ın öldüğü düşünülüyor. Ancak bir klon öldüğünde, yerine onu takip eden başka bir klon geliyor. Film ise 17. Mickey hakkında. Dolayısıyla uyarlama, kitapla birebir ilerlemese de onun evrenini paylaşması yönüyle dikkat çekecek.

- Reklam -

Warner Bros. ayrıca, filmin kamera arkasında yer alacak bazı isimleri de duyurdu. Oscar adayı görüntü yönetmeni Darius Khondji (Okja), Oscar adayı prodüksiyon tasarımcısı Fiona Crombie (Cruella), Oscar adayı kurgucu Jinmo Yang (Parazit), kostüm tasarımcısı Catherine George (Snowpiercer) ve görsel efekt süpervizörü Dan Glass (Matrix) ve besteci Jae-il Jung (Parazit) yapımda görev alacak isimler arasında.

Mickey 17 Vizyon Tarihi - Tanıtım

Yapım; Kung Fu Panda 4, A Quiet Place: Day One, Godzilla and Kong, Mufasa: The Lion King ve Spider-Man: Beyond the Spider-Verse filmleriyle aynı dönemde vizyona girerek gişede zorlu rakiplerle yarışacak.

Mickey 17 filmi Mart 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Siz Mickey 17 için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, daha fazlası için Google Haberler üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout Dizisi Amazon Oyunlardan Farklı

Amazon’un “Fallout” Dizisi, Oyunlardaki Hikâyeyi Takip Etmeyecek

HBO Max Discovery Plus Birlesme Yeni isim

Warner Bros. Discovery, HBO Max ve Discovery+’ı “MAX” Adlı Yeni Bir Akış Hizmetinde Buluşturabilir