in ,

Minecraft’ın Live-Action Filminin Başrolünde Jason Momoa Yer Alacak

Ünlü aktör Jason Momoa, Warner Bros.’un yapımcılığını üstlendiği ve defalarca erteleme alan Minecraft filminin kadrosuna katıldı.

Minecraft filmi Jason Momoa
- Reklam -
- Reklam -

Minecraft filmi başrolünü buldu. Aquaman ve Dune filmleri ile adından söz ettiren Jason Momoa uzun zamandır üzerinde çalışılan Minecraft’ın live-action film uyarlamasında yer alacak.

İlk defa 2014 yılında duyurulan Minecraft filmi uzun süredir beyaz perdeye çıkmayı bekliyor. Mojang ve Warner Bros. tarafından yapımı üstlenilen film bir türlü “erken geliştirme” aşamasından çıkamadı. 2019 yılında izleyicilerle buluşacağı söylenen yapım bu sefer de Koronavirüs pandemisine takıldı ve gösterim tarihi 2022 yılının mart ayına ertelendi. Ancak pandemi süreci dolayısıyla stüdyo bu tarihi de es geçti. Şimdi, ünlü oyuncu Jason Momoa’nın kadroya katılmasıyla birlikte beklenen film için ufukta bir ışık görünmüş olabilir.

Son zamanlarda video oyunlarının beyaz perde uyarlamaları hız kazanmaya başladı. Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı Uncharted filmi hayranları heyecanlandırırken, Amazon ünlü God of War serini diziye uyarlamak için düğmeye basmıştı. Diğer taraftan The Cuphead Show, Netflix bünyesinde sevilen işler arasına girdi ve ikinci sezon onayını aldı. Warner Bros. da bu yarışa Jason Momoa’nın kadroya dahil olduğu Minecraft filmi ile katılıyor.

- Reklam -

Jason Momoa’lı Minecraft Filminin Yönetmeni Jared Hess Olarak Açıklandı

Minecraft film Jason Momoa

Minecraft filminin yönetmen koltuğundaki isimlerin sürekli değişmesi de filmin izleyici ile buluşmasının önüne geçen sebepler arasında sayılıyor. İlk olarak Peter Scollett tarafından yönetileceği söylenen yapım daha sonrasında Rob McElhenney ve Shawn Levy gibi yönetmenlerin elinden geçmişti.

Stüdyo tarafından yapılan son açıklamaya göre filmin yönetmen koltuğunda Napoleon Dynamite filmiyle tanınan Jared Hess yer alıyor. Yapımcı koltuğunda ise son olarak Dune ile adından söz ettiren Mary Parent ve Death Note ile tanınan Roy Lee oturuyor.

- Reklam -

Minecraft oyununun geliştiricisi Mojang, 2019 yılında yaptığı filmin konusu hakkında bir açıklama yapmış ve “genç bir kızın Ender Dragon tarafından yıkılan Overworld’ü kurtarmak için yaşadığı olağanüstü maceraları konu alacağını” söylemişti. Diğer taraftan son değişikliklerle birlikte filmin konusunda ne gibi değişiklikler yapıldığı belirsizliğini koruyor. Filmin vizyon tarihi konusunda ise resmi bir açıklama yok.

Siz Minecraft live-action filmi ve Jason Momoa seçimi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon, The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nevermoor Film Uyarlaması Geliyor

Fantastik Seri “Nevermoor” Müzikal Film Oluyor: Projenin Başında The Greatest Showman Yönetmeni Var

tarsus'taki gizemli kazı yangın

Tarsus’ta Efsanelere Konu Olan ‘Gizemli Kazı’nın Yapıldığı Evde Yangın Çıktı