in ,

Jason Momoa’lı Live Action “Minecraft” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Minecraft filmi için vizyon tarihi açıklandı. Başrolünde Jason Momoa’nın yer aldığı live action macerada hayranların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Minecraft filminin vizyon tarihi belli oldu. Dünyaca ünlü video oyunundan uyarlanacak canlı aksiyon filminin başrolü Jason Momoa’ya emanet edildi. Yapım için hazırlıklar devam ediyor.

Film uyarlaması ilk olarak 2014 yılında duyurulsa da, projenin resmi olarak geliştirilme sürecine geçen yıl başlanmıştı. Jason Momoa’nın başrolünde yer alacağı belirtilen MinecraftNapoleon Dynamite ve Nacho Libre gibi komedi filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan Jared Hess tarafından yönetilecek. Momoa’nın şu an için video oyunu uyarlamasında hangi rolü oynayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Deadline’ın haberine göre Momoa’lı Minecraft filminin 4 Nisan 2025’te gösterime girmesi planlanıyor. Bu tarih daha önce Warner Bros. tarafından isimsiz bir film için ayrılmıştı ve son açıklama filmin popüler oyunun sinema uyarlaması olduğunu doğruladı. Duyuruya Momoa’nın Aquaman and The Lost Kingdom’daki diğer başrolünün beklenenden daha erken bir tarihte, 20 Aralık 2023’te vizyona gireceği haberi eşlik etti.

- Reklam -

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Live Action Çekilecek Jason Momoa’lı “Minecraft” Filmi Neler Vadediyor?

Minecraft filmi 2014’ten bu yana yapım aşamasındaydı ve Warner Bros. filmi hayata geçirmek için birden fazla yönetmen ve yazar değiştirdi. Başlangıçta Nick & Norah’s Infinite Playlist ve Metal Lords adlı komedi-drama filmlerini yönetmiş olan yönetmen Peter Sollett’in adı geçiyordu. Ancak görünen o ki Sollett artık oyunun beyaz perde uyarlamasında yer almayacak. Frozen 2’nun yazarı Allison Schroeder da Sollett’in versiyonuna dahil olmuştu ama şimdi Hess’in yapımının bir parçası olup olmayacağı net değil.

Uzun zamandır beklenen Minecraft filmi için bir tarih belirlenmiş olsa da, bu aslında bir ilk değil. 2019 yılında film uyarlamasının 4 Mart 2022’de vizyona girmesi planlanmıştı. Fakat o gün gelip çattığında görünürde bir sinema filmi yoktu. Koronavirüs pandemisinin dünyayı etkisi altına almasıyla tüm planlar alt üst olmuş gibiydi. Şimdi Momoa gibi büyük bir isim filmde oyuncu olarak yer aldığına göre, oyunu sinemalara getirmeye yönelik bu son girişim gerçeğe dönebilir.

- Reklam -

Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu

Filmde başka hangi isimlerin yer alacağı ve nasıl bir uyarlama yapılacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Şu an itibarıyla tam olarak 2 yıl sonrasında gösterime girecek olan film için tarih yaklaştıkça detaylar da netleşecektir.

Minecraft film uyarlamasından sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silo Yeni Fragman

Rebecca Ferguson’lu Kıyamet Sonrası Bilimkurgu Dizisi “Silo”dan Yeni Fragman

James Patterson New York Times Çok Satanlar

Amerikalı Yazar James Patterson, New York Times’ı “Çok Satanlar” Listesindeki Verileri Değiştirmekle Suçladı