in , ,

Yeni Minyonlar Filmi “The Rise of Gru”dan Fragman Yayınlandı

Minions: The Rise of Gru fragmanı yayınlandı. Animasyon sinemasının ünlü kahramanları Minyonlar geri dönmeye hazırlanıyor.

Minions The Rise of Gru fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Minions: The Rise of Gru fragmanı görücüye çıktı. Yeni Minyonlar filmi için geri sayım sürüyor. Illumination yakında vizyona girecek yapımdan yeni bir tanıtım paylaştı.

Çılgın Hırsız (Despicable Me) evrenini genişletmeye hazırlanan Minions: The Rise of Gru filmi bu yaz sinemaseverlerle buluşacak. Steve Carell’ın da seslendirme kadrosunda yer aldığı yapım, sevimli sarı yaratıkların yeni maceralarını konu alacak.

İlk Çılgın Hırsız filmi 69 milyon dolarlık bütçesiyle 540 milyon dolar hasılat elde edince Minyonlar animasyon dünyasının önemli bir markası hâline geldi. Despicable Me toplamda üç film devam ederken dördüncü filmin 2024 yılının yaz mevsiminde çıkacağı açıklanmıştı.

- Reklam -

2015’te ise seri Minions adlı bir yan filmle evrenini genişletmişti. Şimdiyse The Rise of Gru ile macera kaldığı yerden devam ediyor.

Yapımın konusu, “12 yaşında bir çocuğun dünyanın en büyük süper kötüsü olma hayalinin anlatılmamış hikâyesi,” olarak tanımlanıyor.

Filmin yönetmenliğini ise Kyle Balda, Brad Ableson ve Jonathan del Val üçlüsü üstleniyor. Filmin senaryosu ise Brian Lynch ve Matthew Fogel ikilisine ait.

Minions: The Rise of Gru Fragmanı | İZLE

YouTube video

Yeni fragmanda Minyonlar, yeni çılgın becerilere sahip olurken bir akupunktur uzmanı olan Master Chow’dan da kung fu eğitimi alıyorlar.

Animasyon filmi 1970’li yılların banliyölerinde, bodrum katında dünyayı ele geçirmeyi planlayan 12 yaşındaki Gru’nun etrafında dönüyor.

- Reklam -

Animasyon, aksiyon, komedi ve aile türlerindeki yapım seslendirme kadrosunda hem eski hem de yeni birçok sanatçıyı barındırıyor.

Yapımda Gru karakterini Steve Carell, Kevin’ı Pierre Coffin, Belle Bottom’ı Taraji P. Henson, Jean Clawed’ı Jean-Claude Van Damme, Master Chow’ı Michelle Yeoh, Svengeance’ı Dolph Lundgren, Nunchuk’ı Lucky Lawless, Stronghold’u Danny Trejo, Marlena Gru’yu Julie Andrews, Dr. Nefario’yu Russell Brand ve Wild Knuckles’ı Alan Arkin seslendiriyor.

Serinin bugüne dek toplamda 3,7 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde ettiği biliniyor.

Minions 2 filmi 1 Temmuz 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Çılgın Hırsız 4 ise 23 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek.

Çılgın Hırsız evreni hakkında sizin görüşleriniz neler? Minions: The Rise of Gru filminden ne bekliyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum yorumlarında görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Locke & Key 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Locke & Key’in 3. ve Final Sezonunun İlk Fragmanı Yayınlandı

Cabinet of Curiosities Fragmanı: Guillermo del Toro Korku Dizisi

Guillermo del Toro’nun Korku Antolojisi “Cabinet of Curiosities”ten Fragman