in

Ödüllü Dizi “Monk” Orijinal Kadrosuyla Film Olarak Geri Dönüyor

Monk filmi için çalışmalar başladı. Toplamda 8 sezon süren Emmy ödüllü dizi, orijinal kadrosunu koruyarak geri dönüyor.

Monk Film Olarak Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Monk film formatında geri dönmeye hazırlanıyor. Tony Shalhoub, Peacock’a özel olarak hazırlanan yapımda orijinal kadronun korunacağını duyurdu.

Monk, final bölümünden on yıl sonra bile birçok kişinin izlemek için tercih ettiği gizem dizisi olarak biliniyor. Şimdi ise dizi hayranları için heyecan verici bir gelişme var: Tony Shalhoub, Peacock için bir yeniden bir araya gelme filmi çekimlerine bu ilkbaharda başlayacaklarını duyurdu.

Dizinin yıldızı sürpriz duyuruyu Dr. Loubna Hassanieh’in sunduğu Unheard Stories: Stories That Inspire adlı web şovunda verdiği bir röportajda yaptı. Sonunda konu Shalhoub’un yaklaşan projelerine döndü ve oyuncu belki de yanıtında biraz heyecanlandı. Şunları söyledi:

- Reklam -

“Şu an spoiler verip vermediğime emin değilim ama mayıs ayında çekimlere başlayacağız. COVID sonrası Monk, bu yüzden başı dertte [gülüyor]. Tüm karakterleri geri getiriyoruz ve Peacock için 90 dakikalık bir film çekiyoruz.”

Monk Filmi Günümüzde Geçen Bir Hikâyeyi Anlatacak

Mon Filmi Çalışmaları Başlıyor

Shalhoub’un haklı olarak “spoiler uyarısı” yapması, henüz resmi olarak hiçbir duyurunun yapılmamasıyla ilgiliydi. Bu demeç Monk ekibinin yeniden bir araya gelme hakkındaki ilk resmi duyurusu olduğundan, Peacock’ın ne diyeceği merak ediliyordu. Muhtemelen Community filmiyle yaptıkları gibi büyük bir duyuru yapmak istiyorlardı. Ancak dizi hayranları kesinlikle rahatsız değil. Neyse ki kanal kısa süre içerisinde yıldız oyuncunun söylediklerini resmi olarak onayladı.

Tony Shalhoub dizide OKB’si olan özel dedektif Adrian Monk’a hayat veriyor. Bu nedenle kendisini Covid-19 salgını bağlamında görmek, karakteri yeniden gözden geçirmek için harika bir başlangıç noktası olarak belirlenmiş. Ancak bu film aslında Shalhoub’un karakteri tekrar canlandırdığı ilk kez olmayacak. 2020’de yine Peacock üzerinden Peacock Presents: The At-Home Variety Show Featuring Seth MacFarlane’de kısa bir süreliğine rolünü tekrarlamıştı.

- Reklam -

Orijinal Monk Dizisinde Kimler Yer Aldı?

Monk filmi geliyor

Andy Breckman tarafından yaratılan dizi ilk olarak USA Network kanalında 8 sezon boyunca yayınlandı. Shalhoub’un yanı sıra Ted Levine, Jason Gray-Stanford, Traylor Howard, Bitty Schram ve Hector Elizondo gibi isimler dizide yer almıştı. Henüz resmi oyuncu kadrosu açıklanmadığından Shalhoub’a kimlerin katılacağı bilinmiyor. Yine de oyuncunun “Tüm karakterleri geri getiriyoruz” sözü oldukça umut verici. Tüm oyuncuları tekrar bir arada görmek hayranlar adına gerçekten özel bir şey olacak.

Yeni filmin yayın tarihiyle de ilgili şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor. Mayıs ayında çekimlerin başlayacağı düşünülürse en iyi ihtimalle 2024’ün ortalarında Peacock kütüphanesindeki yerini alması beklenebilir.

Monk dizisini izlemiş miydiniz? Film formatında da olsa yıllar sonra geri dönecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 3 Dizi

“Avatar 3” Filminin 9 Saatlik Bir Versiyonu, Yapım Vizyona Girdikten Sonra Dizi Formatında Yayınlanabilir

Barry Keoghan "Gladiator 2" Filminde Oynayacak

Barry Keoghan “Gladiator 2” Kadrosuna Katıldı: Filmin Baş Kötüsü Olabilir