in ,

Morbius’un Final Fragmanı Yayınlandı: Jared Leto’lu Yaşayan Vampir Maceraya Hazır

Morbius filminin final fragmanı paylaşıldı. Jared Leto’nun başrolde yer aldığı ve Yaşayan Vampir’i canlandırdığı Sony filmi, beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

Morbius final fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Morbius final fragmanı yayınlandı. Jared Leto’nun başrolünde yer aldığı ve Marvel’ın Spider-Man serisindeki Yaşayan Vampir’i canlandırdığı solo filmi, sonunda sinemalara geliyor.

Sony’nin Örümcek Adam evreni genişlemeyi sürdürüyor. Stüdyo Peter Parker’ın ünlü düşmanlarını solo film haline ekrana getirmeye ve beyaz perdeye yeni karakterler kazandırmaya devam ediyor. Aslında çalışmaları uzun süredir devam eden, fakat özellikle Koronavirüs pandemisi nedeniyle ve Örümcek Adam’ın Marvel Sinematik Evreni’nin üçüncü macerası olan Spider Man: No Way Home filmiyle çakışmaması için birkaç defa ileri atıldı. Venom: Let There Be Carnage’ın ardından Michael Morbius karakteri, kendi bağımsız filmine kavuşan bir sonraki Spider-Man kötü adamı oluyor.

Daniel Espinosa’nın yönettiği film, iki aydan kısa bir süre içinde sinemaya geliyor. Film, vampirlerden biraz yardım alarak kendini nadir görülen bir kan hastalığından iyileştirmeye çalışan bilim insanı Michael Morbius’un hikâyesini anlatıyor. Başrolde yer alan Jared Leto dışında filmde ayrıca Loxias Crown rolünde Matt Smith, Martine Bancroft rolünde Adria Arjona, Simon Stroud rolünde Tyrese Gibson, Alberto Rodriguez rolünde Al Madrigal ve Morbius’un gizemli akıl hocası rolünde Jared Harris yer alıyor. Spider-Man: Homecoming’de The Vulture’ı oynayan Michael Keaton, Adrian Toomes rolünü bir şekilde yeniden canlandırıyor.

- Reklam -

Sony Pictures, hayranlara en son Marvel maceralarına bir kez daha bakma fırsatı veren üçüncü ve son Morbius fragmanını yayınladı. Marvel’in kötü şöhretli vampiri için artık son şeklini almış tasarımını da içeren fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Morbius Final Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Hayranlar için filmin en heyecanlı tarafı sadece live action bir Morbius görmek olmayacak. Aynı zamanda söz konusu filmin Marvel Sinematik Evreni ile de bağlantılı olacağı düşünülüyor. Fragmanlarda yer alan Spider-Man göndermeleri ve elbette The Vulture’ın yer alması da bunun en büyük kanıtı olarak gösteriliyor. Ancak konu detayları hâlâ gizli tutulduğu için net bir şey söylemek zor.

- Reklam -

Tüm soruların cevabı 1 Nisan 2022 tarihinde, filmin vizyona girmesiyle belli olacak.

Yayınlanan son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sony, Spider-Man ve Venom serilerinde elde ettiği başarıyı Morbius’ta da yakalayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Dettlaff değil mi bu. :slight_smile:

    detfffsddfsdfsdfsd

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Dijital efektlerini son derece başarılı, gerçekçi buldum. Keşke telif hakları açısından aralarında adilane bir çözüm bulsalar da, biz seyirciler Marvel Sinematik Evreni kapsamında bu kaliteli efektlere sahip karakterleri ve bu iyi oyuncuları görebilsek … :frowning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tolkien yeni mektuplar cizimler belgeler

Tolkien’in Saklı Kalmış Mektup, Çizim ve Taslakları Gün Yüzüne Çıktı

Ahsen: Bir Drag Queen Romanı - Seçil Pala

Seçil Pala’dan Türkçenin İlk Drag Queen Romanı: “Ahsen”