in ,

Morbius: Jared Leto’lu Marvel Karakteri Filminden İlk Fragman

Spider-Man evreninden tanıdığımız ve Jared Leto’nun başrolünde oynadığı Sony yapımı vampir Morbius için ilk fragman yayınlandı.

morbius fragman
- Reklam -
- Reklam -

Sony Pictures, Spider-Man çizgi romanlarında gördüğümüz düşman karakterlerden vampir Morbius için hazırladığı filmin ilk fragmanını yayınladı. Gelen fragmanla birlikte karakterin Marvel Sinematik Evreni‘nde yer aldığı da doğrulandı.

Marvel’ın Morbius the Living Vampire (Yaşayan Vampir Morbius) karakterine odaklanan ve çizgi romanlardan uyarlanan filmin başrolünde Jared Leto bulunuyor. Kendisini bu türde son olarak DC Sinematik Evreni’nin Joker’i olarak izlemiştik.

DC Evreni’nde aradığını bulamayan Jared Leto, Morbius karakteriyle gözünü Marvel Sinematik Evreni’ne dikmiş durumda. Geçtiğimiz yıl çekimleri başlayan ancak şimdiye kadar hakkında çok az haber ve materyal paylaşılan film için nihayet uzun ve doyurucu bir ilk fragman yayınlandı.

- Reklam -

morbius

Michael Morbius rolünde Leto’nun yanı sıra Michael’ın nişanlısı Martine Bancroft rolünde Adria Arjona, Michael’ın arkadaşı Loxias Crown rolünde Matt Smith, Michael’ın akıl hocası Jared Harris ve FBI ajanı Simon Stroud rolünde Tyrese Gibson oynuyor. Aynı zamanda fragman sonunda bir sürprizle de karşılaşıyoruz.

Yaklaşık 3 dakika süren fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Morbius Fragmanı

YouTube video

Morbius Ne Zaman Çıkacak?

Morbius’un fragmanı hakkında tartışmasız en heyecan verici şey, Sony’nin Marvel filmlerinin MCU’da yer aldığı şüphesinin doğrulanmış olması. Sony bunu Venom için onaylamaktan ya da reddetmekten kaçınsa da, Eddie Brock’un başlangıç ​​hikâyesini tamamen Spider-Man ile ilgisiz kılmakla birlikte, Dr. Michael Morbius’un Spider-Man: Homecoming filminin kötü adamı Vulture (Michael Keaton) ile etkileşime girdiği bu fragman sonunda görülüyor. Morbius, Leto’nun anti-kahramanının orijinal filmi olduğundan, muhtemelen karakterin Örümcek Adam’la çok fazla ilgisi olmayacak.

Filmin yönetmenliğini Life yapımından hatırladığımız Daniel Espinosa üstleniyor. Senaryo ise Dracula Untold ve Gods of Egypt gibi yapımlarla adından söz ettirmiş Burk Sharpless ve Matt Sazama‘ya ait.

morbius

Hatırlayacağınız üzere 2016 yılında çıkan Suicide Squad filminde Joker karakterini canlandıran Leto, önce büyük bir beklentiyle karşılanmış fakat pek sevilmemişti. Hatta çoğu hayran tarafından en kötü Joker uyarlaması olarak görülmüştü. Heath Ledger ve Joaquin Phoenix‘in ortaya koyduğu performanslara bakınca, muhtemelen kendisini bir daha bu rolde izlemeyeceğiz.

Morbius, 31 Temmuz 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni çıkan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce Venom kadar sevilecek mi? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Star Trek: Picard Dizisini İzlemeden Önce Bilmeniz Gereken Her Şey

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İzlerken aklıma The Fly geldi. Unutma dostum tek yarasa adam Batman’ dir. :smiley:

    The-Fly-gif

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Fragman pek beni heyecanlandırmadı. Morbius bildiğin Dracula gibi olmuş. Ama, görünen o ki Örümcek Adam’ın düşmanları birleşecek. Ama, Morbius kötü bir karakter değildi diye hatırlıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

chucky syfy dizi film

Katil Bebek Chucky Dizi Uyarlaması İlk Sezon Onayını Aldı

Rise of Empires Netflix

Rise of Empires: Ottoman – Netflix’in Osmanlı Dizisinden Fragman