in

“Mortal Kombat 2” Filminin Çekim Tarihleri Belli Oldu: Ölümcül Dövüş Yeni Bir Serüvene Atılıyor

“Mortal Kombat 2” çekim tarihleri ortaya çıktı. “Ölümcül Dövüş” filminin yapımcısı, devam macerasının nerede çekileceğini de duyurdu.

Mortal Kombat 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat 2 çekim tarihleri belli oldu. Filmin yapımcısı Todd Garner çekimlerin ne zaman olacağıyla birlikte nerede yapılacağını da doğruladı.

Yeni film, 1997’de beyaz perdeye gelen Mortal Kombat: Annihilation’ın kritik ve ticari başarısızlığından sonra film serisini yeniden başlatan 2021 yapımı Mortal Kombat’ın devamı niteliğinde olacak. 2021’deki yeniden başlatma filmi büyük ölçüde karışık eleştiriler aldı. Ancak buna rağmen çıktığı dönem HBO Max’in en çok izlenen yapımı olarak iyi bir performans gösterdi. Sonuç olarak Warner Bros., 2022’nin başlarında bir devam filmine resmi olarak yeşil ışık yaktı. Bir yılı aşkın bir süre sonra, planlanan devam filmi prodüksiyona başlamaya hazır gibi görünüyor.

Todd Garner, Twitter hesabı üzerinden Mortal Kombat 2’nun çekimlerine ne zaman başlanacağını ve nerede geçeceğini doğruladı. Haber ilk olarak Geek Vibes Nation tarafından bildirildi ve Garner o gönderiyi yeniden paylaşarak haberi onaylamış oldu.

- Reklam -

Paylaşılan bilgilere göre çekimlerin Haziran 2023’te başlaması ve Avustralya’da gerçekleştirilmesi planlanıyor. Mortal Kombat da Güney Avustralya’nın çeşitli yerlerinde çekildiği için bu bilgi şaşırtıcı değil. Ayrıca, çekimler yaklaşık üç ay sürmüştü. Yani Mortal Kombat 2 bu zaman çizelgesini takip ederse, eylül ayında tamamlanabilir.

Mortal Kombat 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu

Mortal Kombat 2 Hakkında Şimdiye Kadar Bildiğimiz Her Şey

Mortal Kombat 2 filminin hâlâ bir vizyon tarihi yok. Ancak çekimler bu yıl içinde başlayıp büyük olasılıkla tamamlanacağına göre, 2024 yılının son çeyreğinde vizyona girebilir. Başlangıçta pek çok kişi 2023’te vizyona girmesini umuyordu, ancak çekimler yeterince hızlı başlamadı. Neyse ki yeni filmin çekimleri tamamlandıktan sonra bir gecikme olması beklenmiyor.

İlk Mortal Kombat filmi COVID-19 salgını ve 2020’de fazladan birkaç gün daha çekim yapma zorunluluğu nedeniyle ertelenmişti. Bu nedenle film, prodüksiyonun tamamlanmasının ardından yaklaşık iki yıl boyunca gösterime giremedi.

- Reklam -

Bu sırada Ölümcül Dövüş’ün oyuncu kadrosundan bazı isimlerin devam filmi için geri döneceği doğrulandı. Lewis Tan, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Jessica McNamee, Joe Talisman ve Chin Han, Mortal Kombat 2 için geri dönecek isimler arasında yer alıyor. Şimdiye kadar yeni bir oyuncu teyit edilmedi, ancak duyurular yakında gelebilir.

Mortal Kombat 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu

İlk filmde yer almayan Johnny Cage’in de devam filminde yer alacağı doğrulandı. Bu da en az bir yeni rolün açık olduğu anlamına geliyor. Söylentiler Joel McHale’in bu rolü oynayabileceğini gösteriyor, ancak The Miz ve Ryan Reynolds’ın da rolle bağlantılı olduğu söyleniyor. Bu sorunun cevabı çekimler başlayınca belli olacak gibi görünüyor.

Devam filminden sizlerin beklentileri neler? İlk filmi nasıl bulmuştunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yates232 yates232 dedi ki:

    Şu evreni bi oturtamadilar şöyle ağız tadıyla seri olarak seyredelim :confused:

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Olumlu bir gelişme bana göre, 2021 yapımı filmini sevmiştim. Devam filmleri ‘kalite çıtası yükseltilerek’ devam ettirilir umarım …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pax: Eve Dönüş - Sara Pennypacker Kitabı Türkçede

Peter ve Tilki Pax’in Maceraları “Pax: Eve Dönüş” ile Devam Ediyor

Taylor Swift - William Shakespeare

Shakespeare Uzmanından Çarpıcı Kıyas: “Taylor Swift Gerçek Bir Ozan”