in

Mortal Kombat 2 Kesinleşti: Ölümcül Dövüş Macerası Devam Ediyor

Mortal Kombat 2 resmen geliyor. New Line ve Warner Bros. yeni filmin senaryosunu yazmak için Moon Knight senaristi Jeremy Slater ile anlaştı.

Mortal Kombat 2
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat 2 kesinleşti. New Line ve Warner Bros. ortaklığında çıkacak olan yeni Ölümcül Dövüş filminin senaryosunu yazması için son olarak Moon Knight dizisinin senaryosunu da kaleme alan Jeremy Slater ile anlaşıldı.

Dünyanın en bilindik video oyun serileri arasında yer alan Mortal Kombat, 1995 ve 1997 tarihlerinde iki live action filmle hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ancak söz konusu filmler, özellikle de ikinci film beklentilerin altında kalınca seriyle ilgili yeni bir uyarlama uzun bir süre boyunca gelmedi.

Nihayet takvimler 2021’i gösterdiğinde sıfırdan bir başlatma sinemalarla aynı anda HBO Max üzerinden yayınlandı. Film, Dünya’yı korumak için Sonya Blade ve Jax gibi diğer dövüşçülerle eğitim alan ve Lewis Tan tarafından canlandırılan orijinal karakter Cole Young’a odaklandı.

- Reklam -

Ölümcül Dövüş, Koronavirüs pandemisi sonrası normalleşme ile sinemalara gelen ilk yapımlardan biri olduğundan gişe anlamında pek de etkileyici bir başarı elde edemedi. Ancak yayınlandığı ilk beş gün içerisinde 3.8 milyon kişi tarafından izlenerek, HBO Max’in en çok izlenen filmi olmayı başardı. Üstelik Dune, The Matrix Resurrections ve Godzilla vs. Kong gibi rakiplerini de geride bırakmayı başardı. Bu başarısı da ikinci filmin gerçekleşme ihtimalini güçlendirdi.

Mortal Kombat 2 Filmi Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

Mortal Kombat 2

Aslında filmin sonu zaten bir devam macerasının geleceğiyle ilgili ipuçları veriyordu. Hatta ilk filmin yazarlarından olan Greg Russo, Mayıs 2021’de yaptığı bir açıklamada yeterli ilgi gördüğü takdirde devamının gelebileceğini söylemişti. Ancak uzun bir süre boyunca serinin geleceği hakkında resmi anlamda bir duyuru yapılmadı. Ta ki şimdiye kadar.

- Reklam -

Deadline’ın özel haberine göre Mortal Kombat 2 resmen geliyor. New Line Cinema ve Warner Bros., senaryoyu yazması için The Umbrella Academy ve Moon Knight gibi yapımlarla tanınan Jeremy Slater ile anlaşarak gerekli adımları atmaya başladı. Simon McQuoid’in yeniden yönetmenlik koltuğunda oturması ve tanıdık yüzlerin yeniden kamera karşısına geçmesi bekleniyor. Ancak şimdilik resmi anlamda ne bir çıkış tarihi ne de bu konularda herhangi bir bilgi verilmedi.

2021’de çıkan ilk Mortal Kombat filmini nasıl bulmuştunuz? Sizce serinin devam edecek olması iyi bir haber mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Sevilen filmin devamının çekildiğini biliyorum ama sevilmeyen filmin devamının çekildiğini ilk kez gördüm :smiley:

    İlk film adından ötürü tuttu. Mortal Kombat denilince akan sular durur ve böyle olunca izlendi. Pek seven olmamıştı diye hatırlıyorum.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    90’lı yıllarda yapılmış olan ikinci filmine kıyasla sevmiştim ben, umarım konuyu daha da ayrıntılandırarak ve kaliteyi düşürmeden devam ederler.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blizzard Yeni Hayatta Kalma Oyunu

Blizzard Yeni Hayatta Kalma Oyununu Duyurdu: Rekor Satın Almadan Sonra İlk Yapım

Yermük ve Trafalgar Baldır Bacak İşleri - Serdar Uslu

Yermük ve Trafalgar Baldır Bacak İşleri – Serdar Uslu | “Bir Keşif Arzusunun Neticesi”