in

Mortal Kombat HBO Max’in 2021’de En Çok İzlenen Warner Bros. Filmi Oldu

Mortal Kombat, HBO Max’in 2021 yılı içerisinde en çok izlenen Warner Bros. filmi oldu. Ölümcül Dövüş, Dune, The Matrix Resurrections ve Godzilla vs. Kong yapımlarını geride bıraktı.

Mortal Kombat En Çok İzlenen HBO Max Filmi Oldu
- Reklam -
- Reklam -

2021 yılında HBO Max platformunda en çok izlenen Warner Bros. filmi belli oldu. İlk sırada ünlü oyun adaptasyonu Mortal Kombat yer alıyor. Yayınlandığı ilk haftada 3.8 milyon kişinin izlediği yapım The Matrix Resurrections, Dune ve Godzilla vs. Kong filmlerini geride bıraktı.

Warner Bros. 2021 yılını oldukça verimli bir şekilde geçirmeyi başaran şirketler arasında. Geçen yılda The Suicide Squad, Space Jam: A New Legacy ve King Richard gibi yapımlarla izleyicinin karşısına çıktı. Bu yapımların yanı sıra eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen Dune ve Godzilla vs Kong gibi filmlerin gişe başarısı WarnerMedia’nın yüzünü güldürdü. Ayrıca Matrix serisinin dördüncü filmi The Matrix Resurrections da sinemalarla aynı gün HBO Max üzerinden izleyiciyle buluştu.

Ancak HBO Max üzerinden yayınlanan tüm bu yapımlar arasında yayınlandığı ilk beş güç içinde 3.8 milyon kişi tarafından izlenerek liderlik koltuğuna oturan film Ölümcül Dövüş oldu. Yayınlandığı dönemde Koronavirüs pandemisinin ağır bir şekilde devam etmesi filmin platform üzerinden daha fazla izleyici çektiği düşünülüyor. Ayrıca birçok kullanıcının filmi evde izlemeyi tercih etmesi yine platformda izlenme sayıların artmasını sağlıyor. Diğer yandan Dune ve The Matrix Resurrections gibi yapımların sinema deneyimlerinin yüksek olması kullanıcıları bu filmleri HBO Max yerine, büyük ekranda izlemeye teşvik etti.

- Reklam -

Mortal Kombat Filminden Sonra En Çok İzlenen Yapım Godzilla vs. Kong Oldu

Mortal Kombat En Çok İzlenen HBO Max Filmi Godzilla vs. Kong

Business Insider tarafından yapılan açıklamaya göre 2021 yılında HBO Max platformunda Mortal Kombat sonrasında en çok izlenen ikinci yapım 3.6 milyon izleyici ile Godzilla vs. Kong oldu. 2.8 milyon izleyici ile The Suicide Squad ise üçüncü sırada yer aldı. Bununla birlikte merakla beklenen The Matrix Resurrections ise 2.8 milyon kişi tarafından izlenerek beklenenin altında kaldı. HBO Max için belirlenen izlenme kriteri ise filmin yayıma çıktığı ilk haftada yapımın en az beş dakikasını izleyen kişi sayısı olarak belirleniyor.

- Reklam -

Yönetmenliğini Simon McQuoid’in yaptığ Mortal Kombat, 55 milyonluk yapım bütçesine karşılık çıktığı tarihten bu yana dünya genelinde 83 milyon dolarlık bir gişe geliri elde etmeyi başardı. Yapım bu başarısıyla devam filmlerinin geleceğini de garantiledi. Filmin senaristi, hayranlar tarafından sevilmesi durumunda üçleme olarak devam edebileceğini açıklamıştı.

Siz Mortal Kombat hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

winnie the pooh telif hakkı disney

Winnie the Pooh’nun Telif Süresi Doldu: Disney En Çok Kazandıran Markasında Artık Tekel Değil

notos dergi yeni sayı kriz

Edebiyat Dergisi Notos, Kriz Nedeniyle 15 Yıldır İlk Defa Yeni Sayısını Yayımlayamadı