in ,

Yeni Mortal Kombat Filminde Yetişkinlere Yönelik Sahneler Olacak

Yeni Mortal Kombat filmi, alışık olduğumuz dövüş oyunu uyarlamalarından çok daha farklı bir şekilde geliyor!

Mortal Kombat
- Reklam -
- Reklam -

Çoğumuzun dövüş oyunu uyarlamaları hakkındaki fikri muhtemelen aynıdır: Hayal kırıklığı. Oyunlarının bu kadar başarılı olmasına karşın filmlerin aynı ilgiyi görmemesinin sebebi olarak birçok şey sunuluyor. Bu sebeplerden en büyüğü, oyunda gördüklerimizi filmde göremememiz. Haliyle bu da serinin beyaz perdeye taşınırken gerçekçiliğini yitirmesini ve tamamen çocuklara yönelik bir içeriğe dönüşmesine neden oluyor. Peki yeni gelecek Mortal Kombat filmi nasıl olacak?

Mortal Kombat’ın yeni filmi hakkında açıklama yapan senarist Greg Russo, bu konuda hepimizin içini rahatlattı. Bilindiği üzere seriyi diğer birçok dövüş oyunundan ayıran özellik, “fatality” denen şiddet ve kan içeren ölümcül darbeler. Senaristin açıklamasına göre yeni Mortal Kombat filmi hem yetişkinlere yönelik olacak hem de “fatality” hamlelerini oyunda gördüğümüz şekliyle karşımıza çıkaracak. Haberi Twitter hesabından duyuran senarist, hangi “fatality” hamlelerini göreceğimizden bahsetmedi.

mortal kombat fatality orta

- Reklam -

Aslında Mortal Kombat’ın eski filmlerinde de ölen karakterler vardı. 1995’teki filmde Sonya Blade’i, Kano’nun boynunu kırarken görmüştük. Ancak bu sahne, oyundakiler kadar açık bir şekilde yansıtılmıyordu.

Senarist Greg Russo’nun, bazı video oyunu uyarlamalarında çalıştığını da belirtelim. Kendisi ayrıca Resident Evil’ın seriyi baştan başlatacak olan yapımı, F.E.A.R. filmi ve Saints Row uyarlaması üzerinde de çalışmakta.

- Reklam -

Yeni Mortal Kombat filminin vizyon tarihi 5 Mart 2021 olarak gösteriliyor. Film için biraz daha beklememiz gerekse de “fatality” hamleleri tartışmaları şimdiden başlamış gibi görünüyor.

Süper kahraman filmlerinin, çocuk filmlere dönüştüğünün söylenmeye başladığı bu dönemde bu yeni filmin içeriği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yetişkin içerikli olması şimdiden birçok seyirciyi kaybettiği anlamına mı gelir yoksa başından beri olması gereken bu muydu? Yorumlarınızı Forumlarımızda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PC GamesN


Yeni Mortal Kombat Filmi İçin Çalışmalar Başladı

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Teşekkürler Deadpool, teşekkürler Ryan Reynolds… Bugünleri görebiliyorsak sizin sayenizde…

  2. Avatar for ohyespatates ohyespatates dedi ki:

    Şunun haber değerinin olması kalbimi sızlatıyor. Mortal Kombat oyunları ne kadar iyiyse filmleri de o kadar kötü oldu hep.

  3. Avatar for Tamarix Tamarix dedi ki:

    Biz bunu izlemedik mi zaten… Black Mirror S5B1

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İşte bu ya. İstediğimiz buydu. Dehşet ve ibretle Scorpion babayı bekliyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Anavarza Antik Kenti

Adana’da Gladyatör Dövüşlerine Sahne Olan Anavarza Antik Kenti Kazıları Başladı

Naruto Odel Odası

Naruto Temalı Bir Otel Odasında Kalmaya Ne Dersiniz?