in

Mortal Kombat İlk Bakış: Ölümcül Dövüş Gittikçe Yaklaşıyor!

Mortal Kombat filmi için ilk görseller yayınlandı. Sub-Zero ve Kung Lao gibi karakterlerle Ölümcül Dövüş dünyasına dönmeye hazır olun!

Mortal Kombat Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Yakında çıkacak olan yeni Mortal Kombat filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Simon McQuoid’in yönettiği ve yapımcılığını James Wan’ın üstlendiği Ölümcül Dövüş; popüler video oyunu serisini bir kez daha canlı aksiyon formatında beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor.

90’ların oyun ve sinema yapımları arasında önemli bir yeri bulunan ve bugün bile hâlâ en önemli serilerden biri olarak görülen Mortal Kombat, ilk oyunun piyasaya sürülmesinden sonra kısa sürede sevilen ve ünlenen dövüş oyunu serilerinden biri haline geldi. Şöhreti büyük ölçüde “ölümcül” darbe hamleleri ve aşırı şiddetli olmasından kaynaklanıyordu.

1995 yılında genel anlamda olumlu tepki alan ve sevilen bir canlı aksiyon filmi uyarlaması yayınlandı. Pek tabii olumlu eleştiriler neticesinde 2 yıl sonra, tarihler 1997 yılını gösterdiğinde Mortal Kombat: Annihilation adında devam filmi yayınlandı. Ancak ilkine göre oldukça olumsuz yorumlarla alınca proje de uzun süre boyunca sonlandı.

- Reklam -

Yeni Mortal Kombat Filmi

Nihayet 2019’un başlarında sinema evreninin sıfırlandığı haberi geldi. Kısa süre içinde yeni film için çalışmaların başladığı, yetişkinlere yönelik sahneler içereceği ve oyuncu kadrosunun netleştiği gibi bilgiler gün yüzüne çıktı. Sonunda 2019 yılının eylül ayında çekimlerinin başladığı haberi de duyuruldu.

Yeni Mortal Kombat Filmi Nisan 2021’de Vizyonda Olacak

Entertainment Weekly sitesi film içi yayınladığı görüntülerle hayranlar için bir ilk bakış sunma imkânı yarattı. Fotoğraflarda Liu Kang, Kung Lao, Sonya Blade, Jax Briggs, Kano ve Sub-Zero gibi ikonik karakterler yer alıyor. Hepsi de klasik kıyafetleri ile poz veriyor ve bir dövüşte yer alıyor. Görüntüler aynı zamanda filmin baş kahramanı ve seriye yeni katılan Lewis Tan’ın Cole Young’ına ve Sub-Zero ve Scorpion’un çekişmesinin arka planına dair anlık bir bakışı da gösteriyor.

Yeni Mortal Kombat Filmi

- Reklam -

Ölümcül Dövüş

Başta da belirttiğimiz gibi Aquaman, The Conjuring, Furious 7 filmleriyle tanıdığımız James Wan yapımcı koltuğunda oturuyor. Yeni Mortal Kombat filmi Lewis Tan, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Ludi Lin ve Jessica McNamee’yi içeren bir yıldız kadrosuyla 16 Nisan 2021’de beyaz perdede olacak. Aslında Koronavirüs pandemisi yaşanmasaydı ve işler planlandığı gibi gitseydi beklenen yapım bugün sinemalarda olacaktı.

Yeni Ölümcül Dövüş macerasından sizler neler bekliyorsunuz? Sizce oyun serisinde olduğu gibi sinema versiyonunda da beklenemdik bir başarı yakalayabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bir de fragmanı görmek istiyorum mümkünse. Ona göre konuşacağım. :slight_smile:

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Güzel bir haber. İyi ya da kötü her türlü izlerim ben :sweat_smile:

  3. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    Ben de merak ediyorum. Umarım güzel bir film olur. :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chris Evans, Captain America Marvel

Chris Evans, Captain America Rolü ile Marvel Sinematik Evreni’ne Dönüyor İddiaları Doğru Değil

edebiyat ve dans

Edebiyat ve Dans: Birbirini Besleyen Sanatların Tutkulu Bağı