in

Mortal Kombat Filmi Yeterli İlgiyi Görürse Üçleme Olabilir

Mortal Kombat yazarı üçleme planlarından bahsetti. Greg Russo, olası devam filmlerinin yalnızca hayranların ilgisi sayesinde gerçekleşebileceğini açıkladı.

Mortal Kombat filmi üçleme
- Reklam -
- Reklam -

Mortal Kombat filmi üçlemeye dönüşebilir. Ancak senaristin iddiası, bunun sadece hayranların ilgisi sayesinde gerçekleşebileceği yönünde.

Hollywood bünyesinde yapılan neredeyse her büyük bütçeli macera, kendi sinematik evrenini de oluşturmaya başladı. Özellikle Marvel ve DC tarafında alınan başarılar göz önüne alındığında, John Wick gibi görece daha küçük bir evreni anlatan yapımlarda bile ne kadar başarılı olabildiği fark edildi.

Geçen ay itibarıyla hem sinemalara hem de HBO Max’e gelen Mortal Kombat filmi de bir istisna değil. Filmin senaristlerinden Greg Russo, yaptığı açıklamada Ölümcül Dövüş’ün bir üçleme olarak planlandığını doğruladı.

- Reklam -

ComicBook.com’a konuşan Russo, ilk filmle ilgili soruları yanıtladıktan sonra, “Devam filmleri hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:

Greg Russo: “Mortal Kombat Filmi daha en başından üçleme olarak tasarlandı”

Mortal Kombat üçleme

“Umutluyum. Daha fazlasını yapmak için parmakları şimdiden çıtlatmaya başladık. Şunu itiraf edeyim, bu filmi yazmaya başladığımda daha en başında bir üçleme olarak tasarladım. Üçlemenin kalan filmlerini yazmadım, ama kafamda onları çoktan oturttum. Bir yazar olarak şunları düşünüyorum: kendimize gidecek bir yer bıraktığımızdan, henüz boyamadığımız herhangi bir köşe olduğundan emin olmalıyız. Yani bazı yerler, dünyalar var, keşfetmek istediğim karakterler ve şeyler var. Fakat nihayetinde bu hayranlara kalmış. İzleyicilere kalmış. Seyirciler kalkar sinemalara giderlerse, filmi HBO Max’te izlerlerse, Mortal Kombat’ın değerli olduğu gösterir ve umarım daha çok hikâye anlatılabileceği mesajını verir. Bu yüzden bunu izleyicilere bırakıyorum.”

- Reklam -

Mortal Kombat filmi, ikonik oyun serisinin bir uyarlaması olmasına rağmen farklı alemlerden en güçlü savaşçıların gerçekliklerini kurtarmak için rekabet edip birbirlerini yok ettikleri boyutlar arası bir turnuva olan “Kombat” kısmını içermiyordu. Russo, geçmişte yaptığı açıklamalarda Ölümcül Dövüş üçlemesinin ilk filmini turnuva öncesindeki olaylarla, ikinci filmini turnuvanın kendisiyle, üçüncü filmini de turnuvanın sonuçlarını ele alacak şekilde kurguladığını açıklamıştı.

Kamera arkasında bulunan ekip her ne kadar üçleme açısından belli bir düzende gitseler de, hayranların ve eleştirmenlerin ilk film için yaptıları eleştiriler oldukça karışık.

Siz Mortal Kombat’ı izlediniz mi? Ölümcül Dövüş’ün devam filmlerinin gelmesini istiyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bagatur Bagatur dedi ki:

    İzledim. Berbattı. Lütfen devamını aynı ekiple getirmesinler. Potansiyeli olan bir markanın içine nasıl edilirin güzel bir örneğiydi. İzlemesem bir şey kaybetmezmişim.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    En başında zaten Raiden’ dan kaybediyor. Değiştirin kastı. C. Lambert abimiz gibi birisini bulun. :slight_smile:

    ezgif.com-gif-maker (2)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tuca & Bertie 2. Sezon Çıkış Tarihi

Tuca & Bertie 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Emine Işınsı Ölüm Hayatını kaybetti

Yazar Emine Işınsu Hayatını Kaybetti