in ,

Stephen King Uyarlaması Korku Filmi “Mr. Harrigan’s Phone”dan İlk Fragman Yayınlandı

Mr. Harrigan’s Phone fragmanı paylaşıldı. Stephen King imzalı novella, Netflix ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Mr. Harrigan's Phone fragmanı stephen king
- Reklam -
- Reklam -

Mr. Harrigan’s Phone fragmanı yayınlandı. Stephen King’in If It Bleeds kitabında yer alan novella, film olarak sinemaseverlerle buluşuyor.

Stephen King’in 2020 yılında If It Bleeds adıyla yayımlanan ve Türkçeye 2021’de Kan Varsa adıyla kazandırılan eserinde toplamda 4 novella yer alıyor. Bunlardan Mr. Harrigan’s Phone (Bay Harrigan’ın Telefonu), Rat (Sıçan) ve The Life of Chuck (Chuck’ın Hayatı) başlıklı olanları, uyarlama olarak da izleyicilerle buluşacak.

Üç uyarlamadan ilki Mr. Harrigan’s Phone ise çıkış yapmaya en yakın olanı. Eser, Bay Harrigan adlı yaşlı ve münzevi bir milyarderle genç arkadaşı Craig’in hikâyesini konu alıyor. Harrigan’ın ölümü sonrası Craig, yaşlı adamla cep telefonu aracılığıyla hâlâ iletişim kurabildiğini fark ediyor ve işler karışıyor.

- Reklam -

Korku türündeki yapımın yönetmenliğini The Highwaymen, The Founder ve Mr. Banks filmleriyle tanınan John Lee Hancock gerçekleştiriyor. Hancock aynı zamanda yapımın senaristliğini de üstleniyor.

Mr. Harrigan’s Phone Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımın başrolünde daha önce yine bir Stephen King uyarlaması olan 2017 yılındaki It (O) filminde de rol alan Jaeden Martell yer alıyor. Martell, filmde Craig adlı genci canlandırıyor. Bay Harrigan rolünde ise 1995’te Citizen X ile Primetime Emmy kazanmış Donald Sutherland yer alıyor.

Filmin diğer oyuncuları arasında Joe Tippett (Patsy & Loretta), Kirby Howell-Baptiste (The Sandman), Cyrus Arnold (Just Beyond), Thomas Francis Murphy (The Walk) ve Peggy J. Scott (The Marvelous Mrs. Maisel) gibi isimler bulunuyor.

Mr. Harrigan's Phone fragmaniı netflix stephen king

- Reklam -

American Horror Story’nin yaratıcısı Ryan Murphy, Blumhouse Productions’tan Jason Blum ve Hell or High Water’ın yapımcısı Carla Hacken ise filmde yapımcı olarak görev alıyor.

Hikâyenin sahibi King, geçen aylarda paylaştığı bir Tweet’te filmin bitime yakın bir kurgusunu izlediğini ve “mükemmel ötesi” bulduğunu kaydetmişti.

Mr. Harrigan’s Phone öyküsünün de bulunduğu kitaba dair Kayıp Rıhtım’da yayımlanan detaylı inceleme yazısını buradan okuyabilirsiniz.

Mr Harrigans Phone fragmanı stephen king netflix

Mr. Harrigan’s Phone filmi 5 Ekim 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Mr. Harrigan’s Phone filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Basmakalıp bir konu gibi. Hiç ilgi çekici değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Google Yapay Zekâsı Maddelerin Kokusunu Alabiliyor

Google’ın Yeni Geliştirdiği Bir Yapay Zekâ Modeli, Maddelerin Nasıl Koktuğunu Tahmin Edebiliyor

The Rings of Power 4. bölüm incelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 4. Bölüm İncelemesi: Yaklaşan Kehanetler, Yükselen Kötülük