in

Mücadele Çıkmazı: Netflix’ten Çağatay Ulusoy’lu Film

Mücadele Çıkmazı duyuruldu. Netflix Türkiye’nin başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı yeni filmi yakında yayında.

Mücadele Çıkmazı
- Reklam -
- Reklam -

Netflix Türkiye ülkemizde ürettiği dizilerden sonra macerasını film dünyasında da devam ettiriyor. Platform, yeni filmini duyurdu: Mücadele Çıkmazı. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı yapım, kanal ile oyuncunun yollarını yeniden kesiştiriyor.

Netflix’in Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk dizi olan Hakan: Muhafız (The Protector)’da başrol Hakan’ı canlandıran Çağatay Ulusoy, şimdi ise yeni filmin öne çıkan oyuncularından birisi olacak.

Filmin yakında Netflix kütüphanesinde yer alması beklense de net yayın tarihi henüz paylaşılmadı.

- Reklam -

Daha önce Hakan: Muhafız, Atiye ve Aşk 101 gibi dizileri bizlerle buluşturan platform; geçen aylarda ilk Türkiye yapımı filmi Yarına Tek Bilet’i de yayına sokmuştu. Sansür ve RTÜK gerginliği ile bir süreliğine sıkıntılı günler yaşayan platform, yeni orijinal içeriklerle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Yarına Tek Bilet’in ardından ikinci orijinal film olan Mücadele Çıkmazı, yakında yayında olacak.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği puhuTV dizisi Menajerimi Ara’nın son yayınlanan bölümünde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkan Çağatay Ulusoy, yapımda Mücadele Çıkmazı adlı bir senaryoyu inceliyordu. Netflix Türkiye de sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile dizide görünen senaryonun filmini yakında izleyeceğimizi müjdeledi.

Yeni Netflix Türkiye Filmi Mücadele Çıkmazı Geliyor

Senarist koltuğunda Ercan Mehmet Erdem’in (Behzat Ç.) oturduğu, yönetmenliğini Can Ulkay’ın (Ayla, Müslüm, Türk İşi Dondurma) üstlendiği Mücadele Çıkmazı yakın gelecekte Netflix’e geliyor. OGM Pictures tarafından da doğrulanan haberde, yapımın çekimlerinin geçen hafta tamamlandığı belirtiliyor.

- Reklam -

Ağustos ayının başında başlayan çekimler, eylül ayının başında son buldu. Filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy ile birlikte şu isimler yer alıyor: Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve Emir Ali Doğrul.

Mücadele Çıkmazı filmi, kâğıt toplayan gençlerin hikâyesini konu alıyor. Gerçek dünyadan izler taşıyan yapım, izleyiciye bilmediği yaşamların kapılarını açmayı hedefliyor.

Yapımın kesin yayın tarihi ise şimdilik açıklanmış değil.

Peki siz filmin konusunu ve kadrosunu nasıl buldunuz? Yapıma dair beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Game of Thrones Dizisinde Night King’in Sonu Farklı Olacaktı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

black panther chadwick boseman wakanda dizisi

Black Panther Ekibi Chadwick Boseman’ın Kanser ile Mücadele Ettiğinden Habersizdi

İllet - Serdar Yıldız

İllet: Serdar Yıldız’dan Bir Salgın Romanı