in ,

Yeni My Hero Academia Filmi “World Heroes’ Mission” Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

My Hero Academia serisinin heyecanla beklenen üçüncü filmi “World Heroes’ Mission” ile macera devam ediyor. Yeni filmle ilgili bilinen her şey bu yazıda sizleri bekliyor.

My Hero Academia: World Heroes' Mission
- Reklam -
- Reklam -

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesi edinen My Hero Academia (Boku no Hero Academia) animesinin üçüncü filmi World Heroes’ Mission hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor.

Kohei Horikoshi tarafında yazılan My Hero Academia’nın mangası 2014’te, animesi ise 2016’da yayınlanmaya başladı. Ayrıca 2018’de vizyona giren Two Heroes ve 2019’da çıkan Heroes Rising adında iki uzun metrajlı filmi de yayınlandı. Şimdi film serisi World Heroes’ Mission ile maceraya devam ediyor. Izuku Midoriya’nın kaçak bir suçlu olarak aranmasının ardındaki sır açığa çıkmayı bekliyor.

Üçüncü filmde, “Quirk Tekilliği Teorisi”ne inanan ve onu yok etmek isteyen Humanize adlı bir terörist grubu ile tanışıyoruz. Quirk, insanlığın çoğunun sahip olduğu güç ve tuhaflığın adıdır. Bu teori, her yeni nesille Quirk’in değişip karışması ve diğer nesillere aktarılması düşüncesi üzerine kuruludur. Fakat Quirk’in bir hastalık olduğuna inanan Humanize’ın planı, dünya üzerinde buna sahip olan herkesi yok etmektir.

- Reklam -

Humanize, farklı ülkelerde büyük yıkımlara yol açacak patlamalar yapma amacındadır. İnsanları korumak için tüm dünyadan kahramanlar toplanır ve bu gizemli grubun planlarını bozmak için birleşirler.

My Hero Academia: World Heroes’ Mission Fragmanı | İZLE

YouTube video

27 Mart’ta yayınlanan kısa fragman hikâyenin akışı hakkında bize birkaç ipucu veriyor. Izuku Midoriya’nın kaçak bir suçlu olarak arandığını, tüm dünyadan kahramanların bu bilinmeyen düşman için savaştığını ve üç kahraman; Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo ve Shoto Todoroki’yi omuzlarında W.H.A (World Hero Association) armaları olan yeni kıyafetlerle görüyoruz.

Filmin resmi Twitter hesabında Rody Soul isimli yeni bir karakter de duyuruldu. Hakkında pek bir şey bilinmeyen Rody Soul’un niyetleri belli değil. Bu yüzden Midoriya’nın mı yoksa Humanize’ın mı tarafında olacağı bilinmiyor.

- Reklam -

Filmin ekibinde serinin yazarı Kohei Horikoshi, senarist Kenji Nagasaki, yönetmen Yousuke Kuroda ve film müziklerinin bestecisi Yuki Hayashi yer alıyor.

Yeni kahramanların ve kötü adamların tanıtılacağı My Hero Academia’nın yeni filminin, tüm dünyada ses getirmesi bekleniyor. Filmin ilk gösterimi 6 Ağustos 2021’de Japonya’da yapılacak. Diğer ülkelerdeki yayın tarihi ise henüz belli değil.

Yeni My Hero Academia filmi World Heroes’ Mission için sizlerin beklentileri neler? Son sezonu güncel olarak takip ediyorsanız nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Dune filminin başında yayınlanan fragmanın teyit ettiğine göre bu film 26 Kasım itibariyle sinemalarda olacak. Daha önce de Anime filmler ülkemizde arada bir gösterime girerdi, ama Blu Ray’i çıkmadan bizde gösterime giren ilk Anime film sanırım bu olacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kan Varsa - Stephen King

Stephen King’in Yeni Kitabı “Kan Varsa” Türkçe Olarak Raflarda: Kan Varsa Haber de Vardır

Friends Özel Bölümü The Reunion: İlk Bakış Görselleri

Friends Özel Bölümü The Reunion’dan İlk Bakış Görselleri Yayınlandı: Ekip Geri Dönüyor