in

Joaquin Phoenix’in Napolyon Rolüne İlk Bakış: Ridley Scott Filminden Set Görseli Geldi

Napoleon filminden Joaquin Phoenix’li ilk bakış görseli paylaşıldı. Ridley Scott’ın yeni yapımı, ünlü Fransız liderinin yaşam öyküsünü anlatacak.

Napoleon Joaquin Phoenix ilk bakış
- Reklam -
- Reklam -

Napoleon filminden ilk bakış görseli yayınlandı. Ridley Scott’ın yeni yapımından paylaşılan fotoğraf, Joaquin Phoenix’i tarihin en ünlü komutanlarından Napolyon Bonapart’ı canlandırırken gösteriyor.

The Last Duel ve House of Gucci filmlerinin ardından sıradaki projesinin başına geçen Ridley Scott, daha önce Kitbag olarak duyurulan ve sonrasında adı değişen Napoleon filminin çekimlerine devam ediyor. Napolyon Bonapart’ın köken hikâyesini konu alacak filmden yayınlanan ilk görsel, Joaquin Phoenix’in yeni rolünü tanıtıyor. People dergisi, Napoleon filmi setinden ilk görseli paylaştı.

Scott ve Phoenix, bu filmle beyaz perdede ikinci defa bir araya gelecek. İkili daha önce Akademi Ödüllü 200 yapımı Gladiator filminde de birlikte çalışmıştı.

- Reklam -

Yapım ilk etapta Ridley Scott’ın yapım şirketi Scott Free’nin anlaşmaya vardığı 20th Century Studios imzasıyla hazırlanacaktı. All the Money in the World’ün senaristi David Scarpa tarafından yazılan film, 2021’de 20th Century anlaşmasının sona ermesinin ardından Apple Studios’a geçti.

Joaquin Phoenix’li Napoleon Filmi Apple TV+’ta Yayınlanacak

Apple Studios tarafından hazırlanan yapım, Apple’ın dijital yayın platformu Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix’e Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Youssef Kerkour, Mamie Barry ve Liam Edwards eşlik ediyor.

Napoleon Joaquin Phoenix ilk bakış ridley scott

Napolyon Bonapart’ın köken hikâyesine odaklanacak film Napolyon’un imparatorluğa doğru hızlı ve acımasız yükselişini anlatacak. Bununla birlikte karısı ve tek gerçek aşkı Josephine (Vanessa Kirby) ile olan ilişkisine yeni bir bakış getirmeye çalışacak.

Ridley Scott, daha önce Deadline’a verdiği söyleşide Napolyon’dan “her zaman hayranı olduğum bir adam” sözleriyle bahsetmişti. Scott ayrıca, “hiçbir oyuncunun Napolyon’u Joaquin gibi canlandıramayacağını” da aktarmıştı. Scott şunları kaydetti:

- Reklam -

“(Phoenix) Gladiator’da sinema tarihinin en karmaşık imparatorlarından birisini canlandırdı. Biz de onun Napolyon’uyla bir başkasını yaratacağız. Senaryo David Scarpa tarafından harika bir şekilde yazıldı ve böylesine bir hikâyeyi dünya çapındaki izleyici kitlesine ulaştırmak için Apple’dan daha iyi bir ortak yok.”

Napoleon set

Scott, Napolyon karakteri hakkında ise şöyle konuştu:

“Napolyon hiçliğin ortasından her şeyi hükmetmek için ortaya çıktı. Ancak bu süre boyunca Josephine ile romantik bir savaş yürütüyordu. Aşkını kazanabilmek için dünyaları fethetti. Başaramadığında, yok etmek için fethetti ve nihayetinde kendisini yok etti.”

Napoleon filmi 2023 yılı içerisinde yayınlanacak.

Siz ilk bakış görselini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Rwenzori Rwenzori dedi ki:

    Bu adamın oyunculuğunu çok beğeniyorum.

  2. Avatar for Sametay Sametay dedi ki:

    Genç hali daha iyi olabilirdi, bilmiyorum Last Duel filminden sonra beklentim filmle ilgili beklentim yüksek.

  3. Avatar for dieter dieter dedi ki:

    Çok heyecanlandım. Joaquin beyi izlemek isterim. Last duel gerçekten ilgi çekici, güzel bir filmdi. Bu da öyle olur umarım. 2023’e kadar kıyamet kopmazsa bekleyeceğim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yalan Labirenti incelemesi

Yalan Labirenti: Bir Ulusun Kendi Geçmişiyle Yüzleşmesi

Deadpool 3 yönetmeni Shawn Levy

Deadpool 3 Filminin Yönetmeni Belli Oldu: Shawn Levy ve Ryan Reynolds Yeniden Bir Arada