in

Ridley Scott’ın Yeni Filmi “Kitbag”de İsim Değişikliği: “Napoleon” Geliyor

Napoleon: Ridley Scott’ın Kitbag adıyla duyurulan filminde isim değişikliği yaşandı. Joaquin Phoenix’li tarihi drama yapımında hazırlıklar sürüyor.

Napoleon yeni ridley scott filmi kitbag
- Reklam -
- Reklam -

Napoleon, Ridley Scott’ın sıradaki filmi olacak. Daha önce Kitbag adıyla duyurulan yapımda Fransız general Napolyon Bonapart’a Joaquin Phoenix hayat veriyor.

84 yaşındaki İngiliz yönetmen Ridley Scott, üretmeye devam ediyor. Son olarak geçen yıl The Last Duel ve House of Gucci filmleri ile izleyicilerin karşısına çıkan, öncesinde Raised by Wolves adlı bilimkurgu dizisinde görev alan ve gelecek programı da bir hayli kalabalık olan Scott’ın sıradaki filmi hakkında bir güncelleme paylaşıldı.

Çekimleri Kitbag adı altında tamamlanan yapımın ismi post prodüksiyon aşamasındayken Napoleon olarak değiştirildi. Yapılan bu değişikliğin sebebi ise şu an için açıklanmadı.

- Reklam -

Ridley Scott Yeni Filmi Napoleon ile Apple TV+’ta Yer Bulacak

Ridley Scott’ın yeni filmi Apple’ın dijital yayın platformu Apple TV+ üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, Scott’ın daha önce Gladiator adlı kült filminde birlikte çalışma fırsatı bulduğu Joaquin Phoenix (Joker, Her, The Master) yine bir tarihi karaktere, Napolyon Bonapart’a hayat verecek. Ünlü generalin eşi rolünde ise The Crown, Mission: Impossible – Fallout ve Pieces of a Woman ile tanınan Vanessa Kirby yer alacak.

Filmin senaryosu All the Money in the World, Cleopatra ve The Day the Earth Stood Still’in yazarı David Scarpa tarafından kaleme alınıyor.

Görüntü yönetimi ise Prometheus ve The Martian filmlerinde Scott ile birlikte çalışan Dariusz Wolski’ye emanet.

Napoleon ridley scott filmi kitbag yeni

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix ve Vanessa Kirby isimlerine eşlik edecek kişiler net olarak açıklanmadı. Şimdilik kadroda bulunan diğer isimler Youssef Kerkour ve Liam Edwards.

Napoleon Filminin Konusu ve Çıkış Tarihi

Film, Napolyon’un köken hikâyesinden başlayarak imparatorluğa giden hızlı yükselişini konu alacak. Bonapart’ın ünlü askeri zekâsı, hırsları, savaşları ve eşiyle olan çalkantılı hayatı da yapımda işlenenler arasında yer alacak.

Napoleon filmi 2023 yılı içerisinde Apple TV+ platformunda seyirci ile buluşacak.

Ridley Scott ise bu film sonrasında ismi açıklanmayan bir Alien filmi, Gladiator 2, Roads to Freedom dizisi ve Queen & Country üzerine çalışacak.

Siz bu isim değişikliğini nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Lost Symbol 2. sezon iptal edildi

The Lost Symbol 2. Sezon İptal Edildi: Dan Brown Uyarlaması Diziye Veda

Çözülme - Tevfik Uyar | Yazarının Kaleminden

Çözülme – Tevfik Uyar | “Pazarlığa Tabi Bir Ölümsüzlük”