in ,

Natalie Portman’lı Bilimkurgu Filmi “Lucy in the Sky”dan Yeni Fragman

Bir astronotun uzay görevi sonrası dünyaya adapte olma sürecine tanıklık etmeye hazır mısınız? Başrolünde Natalie Portman’ın yer aldığı “Lucy in the Sky” filminden yeni fragman geldi.

Lucy in the Sky
- Reklam -
- Reklam -

Bilimkurgu sineması hayranlarının yakından takip ettiği “Lucy in the Sky” filminden yeni bir fragman yayınlandı. Başrolünde Natalie Portman ismini gördüğümüz yapımın yönetmen koltuğunda Fargo ve Legion dizilerinin yaratıcısı Noah Hawley var.

Fargo ve Legion gibi sevilen dizilerle adını duyurma fırsatı yakalayan Noah Hawley, ilk uzun metraj filmi “Lucy in the Sky”da yıldızlarla çalışıyor.

Fox Searchlight Pictures yapımcılığında geliştirilen filmden yeni ve göz alıcı bir fragman yayınlandı.

- Reklam -

Lucy in the Sky Yeni Fragmanı

YouTube video

Noah Hawley’ye senaryo konusunda eşlik eden isimler Brian C. Brown ve Elliott DiGuiseppi.

Film, uzay macerasından sonra dünyaya dönen bir astronotun hayatını konu ediniyor. Bilimkurgu ve kara komedi çizgileri arasında seyreden yapım, gerçeklikle bağlarını yeniden kurmaya çalışan Lucy Cola (Natalie Portman) ve onun yaşadıklarına odaklanacak.

Natalie Portman’la birlikte filmde yer alan oyuncular şöyle: Jon Hamm, Zazie Beetz, Dan Stevens, Nick Offerman, Tig Notaro, Ellen Burstyn ve Colman Domingo.

- Reklam -

Natalie Portman

Galasını 11 Eylül 2019’da Toronto Film Festivali’nde yapacak film 4 Ekim 2019 tarihinde de ABD’de vizyona girecek. Türkiye için henüz bir vizyon tarihi açıklanmış değil.

Peki siz fragmanı siz nasıl buldunuz? Noah Hawley ve Natalie Portman buluşması sizleri de heyecanlandırdı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Brad Pitt ve Liv Tyler’lı Bilimkurgu Filmi “Ad Astra”dan Yeni Fragman

* Star Wars: The Rise of Skywalker Filminden Yeni Fragman Geldi

* Will Smith’li Bilimkurgu Filmi “Gemini Man”den Yeni Fragman

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İçeriği henüz okumadım ama direkt aklıma Beatles şarkısı Lucy In The Sky With Diamonds geldi. Okuyalım bakalım bununla bir ilgisi var mı…

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bilimkurgu ve N. Portman’ ı görünce bir an gözlerim açıldı fakat sonra konusunu öğrendim. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Plüton

Plüton Bir Gezegendir Tartışması Yeniden Alevlendi

J.D. Salinger

J.D. Salinger Eserleri Yıllar Sonra e-Kitap Formatına Kavuşuyor