in

Netflix’in Sevilen Yapımı Bright Devam Filmiyle Dönüyor

DC Genişletilmiş Evreni’nden ayrılan Will Smith, Bright 2’ye hazırlanıyor. Yeni filmin çekimlerine önümüzdeki yaz başlanacak!

netflix bright film
- Reklam -
- Reklam -

James Gunn’ın Suicide Squad projesinden yeni ayrılan Will Smith, Netflix yapımı Bright 2 için kolları sıvıyor.

Will Smith’in DC Genişletilmiş Evren yapımlarından -şu an için- çekildiği bilgisinin ardından The Wrap, Bright 2 çekimlerinin de önümüzdeki haziran ayında başlayacağını bildirdi.

Şu ana kadar Bright 2 hakkında çok az bilgi olmasına rağmen, Netflix’in senarist olarak Max Landis’in yerine Evan Spiliotopoulos’u görevlendirdiği biliniyor.

- Reklam -

Bright, her ne kadar eleştiri yağmuruna tutulsa da Netflix’in orijinal yapımları arasındaki gözdelerden biri olmayı başardı. Öyle ki Netflix yöneticisi Reed Hastings, filmin platformda yayınlanmasının ardından film yapımcılarına bir tebrik mektubu gönderdi.

- Reklam -

Gelecekte daha fazla orijinal içerik bekleyebileceğimiz haberini veren Hastings şunları söyledi:
Bright, ilk ayında şu ana dek en çok izlenen orijinal yapımlarımızdan biri oldu. Gösterdiği başarıdan etkilenmiş durumdayız ve bir devam filminin yanı sıra, orijinal yapımlara ek yatırım yapmayı planlıyoruz.

Umduğumuzdan daha hızlı büyüyoruz, bu da orijinal içeriklere planladığımızdan daha fazla yatırım yapmamıza imkân veriyor. Büyümemize yardımcı olan içerik yatırımlarının performansı göz önüne alındığında, bu yıl orijinal içeriklerde yapacağımız yatırım artışıyla gelecek yıllardaki büyüme konusunda heyecanlıyız.”
bright 2

Tüm bunlar olurken, Smith de gelecek yıl yayınlanacak Bad Boys 3 filmiyle meşgul. Ayrıca, Bright 2’de Joel Edgerton’u yine kendi rolünde; Suicide Squad yönetmeni David Ayer’i de tekrar yönetmen koltuğunda görebileceğiz.

Filmin çıkış tarihi ise henüz duyurulmuş değil. Siz ne dersiniz? Yeni bir Bright filmi gerçekten de iyi bir fikir mi?

U. Berkay Soydan

Küçük yaşta Jules Verne ile bilimkurgu zehrini aldı, büyüdükçe ‘daha iyisi yok mu bunun yeaa’ nidalarıyla iyice içine girdi. Bilimkurgu edebiyatı ve sinemasının yanında bir de popüler bilim takipçisidir. Çorbada bizim de iyotlu tuzumuz bulunsun fikriyle yolu buralara düşmüştür. Çanakkale’de Japonca okumaktadır. Dağda, bayırda, sağda, solda bisiklet sürmekte; aklına estikçe harmonika, maraton koşuculuğu, para koleksiyonerliği gibi birbirinden alakasız yeni hobilere merak salmaktadır.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Bright bence fikir olarak güzeldi ama film değil de dizi olarak karşımıza çıksaydı çok daha güzel bir hikayesi olacağı kanısındayım. Ayrıntılarla zenginleştirilebilecek bir dünyası var ama iki saatlik bir filme sığmıyor tabii. Atıyorum on bölümlük bir dizi olsa olaylar ve karakterler çok daha derinlikle işlenebilirdi.

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Kesinlikle dizi olarak olsa daha hoş olabilirdi ama ben bu haliyle de çok beğendim. :smiley:

  3. Avatar for mit mit dedi ki:

    İlk yarım saatini izleyip kapatmıştım. Pek sevmemiştim açıkçası. Will Smith’in karakteri çok tutarsızdı. Devam etmesine şaşırdım :roll_eyes:

  4. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Aynen film başlarda biraz ilgi çekiçi olsada ortalara ve sonlara doğru iyicene saçmalamıştı,will Smith’in artık fantastik türdeki filimlere ara vermesi gerek.1ci filmden sonra eminim ki 2 film tamamen ellerinde patlayacak.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

tolkien yeni fragman

J.R.R. Tolkien’i Anlatan Filmden Yeni Fragman

anne baba ve diger olumcul seyler yalcin tosun

Siyahperdenin Başrolünde: Anne, Baba ve Diğer Ölümcül Şeyler