in

Netflix’ten 3 Yeni Transformers Animasyon Filmi Geliyor

Transformers evreni yeni haberlerle gelişmeye devam ediyor. Yapımcılığını Netflix ve Hasbro’nun üstlendiği “Transformers: War for Cybertron” üçlemesi 2020 yılında bizlerle buluşacak.

Transformers War For Cybertron
- Reklam -
- Reklam -

Yıllar önce hepimizin oyuncakları ve çizgi filmleriyle tanıştığımız çocukluğumuzun en ünlü kahramanlarından olan Tranformers’tan yeni haberler getirdim bugün sizlere. Ve inanır mısınız bu haberin içinde Michael Bay yok. Yani haber daha şimdiden güzelleşmeye başladı bile.

Trasformers filmlerinde ismini duyduğumuz, yıkıldığını bildiğimiz ama kendisini bir türlü göremediğimiz Cyberton için artık savaş başlıyor. Netflix’in 2020 yılında başlatacağı animasyon üçlemesi bizi Transformers’ın ana gezegeni Cyberton’a götürecek. Her şeyi başlatan Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki savaşı anlatacak olan üçleme daha önce duymadığımız hikâyeleri de beraberinde getirecek. Her ne kadar aynı isimde Activision’un 2010 yılında çıkardığı bir bilgisayar oyunu olsa da, serinin bu oyunla herhangi bir bağlantısının olmayacağı da söylentiler arasında.

Netflix’in animasyon direktörü John Derderian seriden bahsederken, “Bu seriyle birlikte izleyiciler Cyberton’un geniş evrenini keşfedecekler,” sözlerini kullanıyor. Üçlemenin yapımcısı Rooser Teeth olurken, animasyon işini daha önce Star Wars: Klon Savaşları ve Star Wars: Direniş gibi animasyonlarıyla bize güven veren Polygon Pictures üstleniyor.

- Reklam -

Daha önce Power of Primes, Titans Return gibi Transformers çizgi dizilerinin yazarlığını yapmış F.J. DeSanto da serinin yazarlığını yapacak. Yine bir başka Transformers çizgi dizisi olan Combiner Wars’da DeSanto’yla beraber çalışmış ve Transformers ile benzerliğiyle dikkat çeken eğlenceli çizgi dizi Megas XLR’ın senaristi George Krstic, Transformers: Cyberverse’ün senaristliğini yapan Gavin Hignight ve Avengers Assemble ve Agent Carter’da birkaç bölüm yazan Brandon Easton da bu yolculukta DeSanto’ya yardımcı olacak.

- Reklam -

Tüm bu bilgiler eşliğinde artık 2020’yi beklemek için bir sebebimiz daha oldu. Kaliteli bir Transformers izlemeyi özlediniz mi? Üçleme için sizi heyecanlandırabildik mi? Yorumlarınızı merakla bekliyoruz!

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ne kadar eleştirilse de çocukluğumun en iyi çizgi filmlerinden, o yüzden izlerim sorgulamam :smiley:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Aslında şu Transformers potansiyeli olan bir konuya sahip ama cılkını çıkarıyorlar. Belli şeylere bağlı kalmadan özgürce bir şeyler yapılabilse güzel filmler çıkar. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things Evreni Çizgi Roman

Stranger Things Evreni Çizgi Romanlarla Genişliyor

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Aragorn

Kesinleşti: Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Aragorn Olacak