in

Nicolas Cage: “Butcher’s Crossing”deki At Beni Öldürmek İstedi”

Nicolas Cage, yeni filmi “Butcher’s Crossing”deki atın kendisini defalarca öldürmeye çalıştığını söyledi. Yıldız oyuncu, çekimlerdeki zorluklardan bahsetti.

Nicolas Cage, Butcher's Crossing At
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage yeni filmi Butcher’s Crossing hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, yapımdaki atın kendisini defalarca öldürmeye kalktığını ifade etti.

Nicolas Cage Hollywood’un en üretken aktörlerinden biri. Bugüne kadar onlarca filmde rol almış olan oyuncu son zamanlarda daha küçük ve auteur odaklı filmlerde sıklıkla boy gösteriyor. Oyuncunun kaçırılan domuzunu geri almak için yola çıkan bir yer mantarı avcısını canlandırdığı 2021 yapımı Pig, eleştirmenler tarafından büyük bir beğeni topladı ve birçoğu filmi Cage’in son yıllardaki en iyi çalışması olarak gördü.

Cage’in şimdilerde John Edward Williams’ın aynı adlı romanına dayanan ve yakında çıkacak olan Butcher’s Crossing’de yer alıyor. Film, Harvard’daki okulunu ve öğrenim hayatını geride bırakan genç William Andrews’un bir bufalo avcısı ekibine katıldığı Colorado vahşi doğasında seyahat etmesini konu alıyor. Şu anda post prodüksiyon aşamasında olan filmin yönetmenliğini Gabe Polsky üstleniyor. Filmde Nicolas Cage dışında Rachel Keller, Xander Berkeley, Fred Hechinger ve Jeremy Bobb gibi isimler yer alıyor. Butcher’s Crossing dışında 58 yaşındaki Cage’in yakında çıkacak olan Universal filmi Renfield’de Dracula olarak rol alması planlanıyor.

- Reklam -

Nicolas Cage: “Butcher’s Crossing Çekimleri Sonrası Stres Bozukluğu Baş Gösterdi”

Nicolas Cage, Butcher's Crossing At

The Hollywood Reporter’ın hazırladığı ve ünlülerin katılım gösterdiği yuvarlak masa programında Andrew Garfield, Jonathan Majors, Peter Dinklage ve Simon Rex’le birlikte Nicolas Cage de yer aldı. Ünlü aktör Butcher’s Crossing çekimleri sırasında yaşadıklarını anlattı ve Rain Man adlı atın kendisini öldürmeye çalışan bir attan bahsetti. Cage, inip hayvanla bağ kurmaya çalışırken Rain Main’in ona kafa attığını söyledi.

“Blackfoot Country’deydim. Rain Man beni devirmeye ve kafamı çatılara çarpmaya çalışıyordu. Arından inip ona iyi davranmaya çalışıyordum ve o bana kafa atıyordu. Eğlenceli değildi. Hayvanlarla her zaman iyi deneyimlerim oldu. Atlarla her zaman harika deneyimlerim oldu ama Rain Man beni öldürmek istedi.”

- Reklam -

Filmi canlı izleyebildiği için çok mutlu olduğunu belirten Cage bir süre sonra yönetmene artık o ata binmek istemediğini, Rain Man’den travma sonrası stres bozukluğu başladığını da belirtti. Söz konusu filmin çıkış tarihi henüz belli değil.

Nicolas Cage’in yeni filminden beklentileriniz neler? Ünlü oyuncu hakkındaki fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Sen de yıllardır sinema sanatını öldürmeye çalışıyorsun, biz ses ediyor muyuz? Het defasında bundan daha kötü film yapamaz artık derken her defasında daha kötüsünü yapıyorsun.

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    O filmleri Cage mi çekiyor?! Ben hep şu adama doğru düzgün bir senaryolu film gelmiyor diye hayıflanıyordum. En son Lovecraft uyarlamasında izlemiştim ve beğenmemiştim. Yani kötü oyunculuk mu filmin kötülüğü mü bir türlü karar veremedim. Oysaki Lord of War filminde çok iyiydi. Kick Ass filminde de iyiydi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tardigratlar Uzay Yolculuğu

Dünyanın En Dayanıklı Canlısı Tardigratlar Komşu Yıldız Sistemlerine Gönderilecek

2022 golden globes kazananları

2022 Golden Globes Kazananları Açıklandı: İşte 79. Altın Küre Ödülleri Sonuçları