in

Nicolas Cage’in Dracula’yı Canlandırdığı “Renfield”dan İlk Görüntüler Geldi

Nicolas Cage, ikonik vampir Dracula karakterini canlandırıyor. Chris McKay imzalı Renfield filminden ilk görüntüler yayınlandı.

nicolas cage dracula rolü renfield
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, Dracula karakteri ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Chris McKay’in yönetmenliğini üstlendiği Renfield filminden ilk görüntüler paylaşıldı.

Önümüzdeki sene beyaz perdeye adım atacak Renfield filminde vampir lordunu canlandıran Nicolas Cage’ten ilk kareler paylaşıldı. 58 yaşındaki aktör oldukça soluk makyajı, renkli yüzükleri uzun tırnaklarıyla şimdiden dikkat çekici bir karakter sunacağının sinyallerini veriyor.

Bram Stoker tarafından yazılan gotik korku kitabı Dracula popüler kültür içinde kendisine oldukça önemli bir yer bulmayı başardı. Sinema ve tiyatroda defalarca yeniden canlandırılan eser farklı türlere de ilham oldu. The Tomorrow War yönetmeni Chris McKay tarafından beyaz perdeye aktarılan Dracula adaptasyonu Renfield ise esere farklı bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

nicolas cage dracula renfield ilk bakis

Komedi-korku filmi olacak yapım, Lord Dracula tarafından vampirliğe sürüklenen Renfield’ın hikâyesini anlatacak. Filmin başrolünü X-Men ve Tolkien filmlerinin yıldız oyuncusu Nicholas Hoult üstleniyor. Renfield karakterini daha önce 1931 yılındaki Dracula filminde efsanevi oyuncu Dwight Frye canlandırmıştı.

Bununla birlikte yapım Ben Schwartz ve Adrian Martinez gibi ünlü isimleri de kadrosunda bulunduruyor. Özellikle vampir Dracula’nın Nicolas Cage tarafından canlandırılıyor olması hayranlarda merak uyandırmıştı. Geçen günlerde setten paylaşılan görseller ise ünlü oyuncunun karakterine daha yakından bir bakış sunuyor.

nicolas cage dracula ilk bakis

Nicolas Cage: “Dracula için Bowie Gibi Görünmeye Çalışıyorum”

Renfield filminde Hoult ile birlikte yer alan Cage, geçmişte Francis Ford Coppola, Frank Langella ve Christopher Lee gibi oldukça başarılı isimler tarafından canlandırılan Dracula karakterine yeni bir şey getirmek istediğini söylemişti.

- Reklam -

“(Dracula’yı) geçmişte gördüklerimizden farklı bir şekilde ele almak istiyorum. Bu yüzden karakterin hareketlerinin nasıl olması gerektiği üzerine kafa yoruyorum. Yani, Malignant’ı izledim ve hatta Ringu’yu, sonra o hareketlerin nasıl olduğunu düşündüm. Bu hareketler ve sesler ile neler yapabileceğimizi görmek istiyorum.”

david bowie nicolas cage

Bununla birlikte Cage, GQ için verdiği röportajda karakteri için August Coppola’dan ilham aldığını söylüyor. Ayrıca beslenme düzenini David Bowie’nin Thin White Duke personası gibi görünecek şekilde yeniden düzenlemiş.

Siz Nicolas Cage tarafından canlandırılan Dracula karakteri hakkında ne düşünüyorsunuz? Renfield filminden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant, People

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Cage’in çok istikrarlı bir kariyeri var, ilk filmden son filme giderek artan rezil ve yapmacık bir oyunculuk sergilemek gibi :smiley:
    Umarım Dracula ile bir çıkış yakalar.

  2. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Cage’in oyunculuğunu ben de hiç beğenmiyorum :slight_smile:.

  3. Avatar for Librocubicularist Librocubicularist dedi ki:
  4. Avatar for ivy ivy dedi ki:

    İlk önce, başlığı üstünkörü okudum. Cage, Renfield rolünde oynayacak sandım. Acaba Renfield olsa daha mı iyi olurdu :grinning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Silmarillion - J.R.R. Tolkien

Yüzüklerin Efendisi’nin Öncülü “Silmarillion” İlk Defa Tolkien’in Kendi Çizimleriyle Birlikte Yayımlanıyor

ilk marvel çizgi romanı açık artırma

İlk Marvel Çizgi Romanı Açık Artırmada 2,4 Milyon Dolara Satıldı