in

Nicolas Cage, A24’un Yeni Komedi Filmi “Dream Scenario”da Başrol Oynayacak

Nicolas Cage, “Dream Scenario” isimli yeni A24 komedi filminde oynayacak. Yıldız oyuncu sık sık birlikte çalıştığı Lars Knudsen ile yeniden bir araya geliyor.

Nicolas Cage Dream Scenario A24 komedi filmi
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, Dream Scenario adlı yeni A24 komedi filminde yer almaya hazırlanıyor. Yeni film, Hereditary yönetmeni Ari Aster ve aktörün sık sık birlikte çalıştığı Lars Knudsen tarafından hazırlanacak.

Bir dizi hit projenin ardından Nicolas Cage, Dream Scenario’nun kadrosuna katıldı. Kristoffer Borgli’nin yazıp yönettiği yeni filmin yapımcılığını Lars Knudsen ve A24’ün en dikkate değer iki projesi olan Hereditary ve Midsommar’ın arkasındaki yönetmen olan Ari Aster tarafından kurulan prodüksiyon şirketi Square Peg üstlenecek. Geçen yıl stüdyoyla ilk bakış anlaşması imzalayan Aster, Joaquin Phoenix’in başrolde olduğu A24 afişi altında korku-komedi olarak tanımlanan son filmi Disappointment Blvd.’nin vizyona girmesini de sabırsızlıkla bekliyor.

Nicolas Cage Gotik Karga

- Reklam -

Şimdi de Deadline’dan gelen habere göre Nicolas Cage, resmi olarak Dream Scenario filminin kadrosuna katıldı. Kaynaklar yeni macerayı bir komedi yapımı olarak tanımlasa da, Cage’in yeni rolünün doğası veya projenin arkasındaki hikâye detayları hakkında çok az şey biliniyor. Filmin yapımcılığını Jacob Jaffke ve Tyler Campellone yapacak. Ancak bunun dışında Dream Scenario’yla ilgili daha fazla ayrıntı henüz paylaşılmadı.

Dream Scenario Öncesi Nicolas Cage Farklı Birkaç Filmde Daha Yer Alacak

Yeni duyuru, The Unbearable Weight of Massive Talent’taki (Yetenekli Bay Cage) son başarısı göz önüne alındığında Cage için harika bir hamle. Bu film aynı zamanda Square Peg ve A24’ün birlikte çalıştığı dördüncü film olması bakımından da önemli. (Diğer üçü Hereditary, Midsommar ve yeni Joaquin Phoenix filmi Disappointment Blvd.)

Ödüllü drama Pig’de münzevi bir trüf mantarı çiftçisi rolüyle sinemalara dönen Cage, bu Eylül’de Gabe Polsky’nin Butcher’s Crossing’iyle Western türüne ilk adımını atacak. İzleyiciler Dream Scenario’nun ayrıntılarını beklerken, 14 Nisan’da vizyona girecek korku-komedi filmi Renfield ile de Dracula karakterine hayat verecek.

- Reklam -

nicolas cage dracula ilk bakis

Nicolas Cage’in yeniden aktif olarak bu kadar filmde rol alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Aktörün oyunculuğunu beğeniyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tropic Thunder spin-off film

Yeni Tropic Thunder Filminde Görüşmeler Sürüyor: Yıldız İsimler Tekrar Bir Araya Gelebilir

Winnie the Pooh Blood and Honey fragman

Seri Katil Temalı “Winnie the Pooh” Filmi “Blood and Honey”den Fragman