in

Nicolas Cage’li Lovecraft Filminden Fragman Yayınlandı

Nicolas Cage’in başrolünde yer aldığı H.P. Lovecraft’ın aynı adlı öyküsünden uyarlanan Color Out of Space filminden ilk fragman paylaşıldı.

nicolas cage lovecraft film
- Reklam -
- Reklam -

Ünlü aktör Nicolas Cage’in başrolünde oynadığı ve kısa süre sonra vizyonda olacak korku türündeki filmden ilk fragman geldi. Yazar H.P. Lovecraft’ın 1927’de yazdığı aynı adlı öyküsünden uyarlanan Color Out of Space (Uzaydan Düşen Renk) izleyicilere vahşi, tuhaf ve maceracı bir deneyim sunacak.

Film için hazırlanan senaryoya göre anlatılan hikâye günümüzde geçiyor. 21. yüzyılın karmaşasından kaçmak için New England’da uzak bir çiftliğine taşınan Gardner ailesine odaklanıyor. Aile, yeni hayatlarına alışmaya çalıştığı sırada bir göktaşı ön bahçelerine düşüyor. Göktaşının yaydığı garip ışın ve madde toprağa yayılınca Cage’in ailesi tuhaf ve açıklanamayan durumların ortasında kalır.

Normal bir havada başlayan anlatı, daha sonra hızlı bir şekilde Nicolas Cage’in deliliğini tipik Lovecraft öykülerinde olduğu gibi sunmaya başlıyor.

- Reklam -

Color Out of Space, Toronto Uluslararası Film Festivali’nde Olumlu Eleştiriler Aldı

Nicolas Cage, son olarak bağımsız-korku türündeki intikam filmi Mandy’de başrol oynadı ve oynadığı bu filmle eleştirmenlerden övgü dolu sözler aldı. Hem Color Out of Space hem de Mandy, Elijah Wood ve yönetmenler Daniel Noah ve Josh C. Waller tarafından oluşturulan bir tür yapım şirketi olan SpectreVision tarafından üretildi.

Colour Out of Space, tıpkı Mandy gibi, geçtiğimiz aylarda Toronto Uluslararası Film Festivali’nde ilk gösterimini yaptıktan sonra eleştirmenlerden olumlu geri dönüşler almıştı.

- Reklam -

Film, 24 Ocak 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Sonunda, kaç aydır bekliyoruz.

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Bu adam uzun zamandır yok, ne zaman bir yerden çıkacak acaba diyordum ki aha çıktı. Bir ara ne çok filmde oynamıştı. İçime fenalık geliyordu. En azından son birkaç yıldır denk gelmediğim için sevinçliyim.

  3. Avatar for narpal narpal dedi ki:

    Bu adamın filmde oynaması iyi bir haber mi bilemiyorum. Umarım bu sefer batırmaz.

  4. Avatar for Seroo Seroo dedi ki:

    Oldum olası bu adamı hiç sevemedim. Çok iyici bir tipi var.
    Sanki başka oyuncu yok oynatacak. Fosilleri oynatıp durmayın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mamut

Meksika’da Binlerce Yıllık Mamut İskeletleri Bulundu

Beşir Ayvazoğlu

Beşir Ayvazoğlu’ndan 2 Biyografi Kitabı Geldi