in

Nicolas Cage’li Primal Fragmanı Yayınlandı

Vahşi hayvanlar ve bir suikastçının aynı gemide buluştuğu, başrolünde Nicolas Cage’i göreceğimiz Primal filminden ilk fragman yayınlandı.

Primal
- Reklam -
- Reklam -

Son yıllarda birçok filmde yer almış olan Nicolas Cage’in Primal adlı son yapımından ilk fragman geçen günlerde yayınlandı. Rol aldığı filmlerin bazılarının kalitesi tartışılsa da, Cage oldukça başarılı işlerde de yer aldı. Primal’ın ne seviyede bir yapım olacağı hakkında henüz görüş belirtmek erken olsa da Cage, filmi daha iyi bir yere taşıyacak gibi gözüküyor.

Fragmanı izlediğimizde, ortada oldukça çılgın bir durumun olduğunu görüyoruz. Film, tam da Nicolas Cage’e uygun olacak şekilde yapılmış gibi. Cage’in canlandırdığı karakter Frank Walsh, egzotik ve nadir hayvan koleksiyoncusu. Frank, bir hayvanat bahçesine satmak üzere beyaz bir jaguar bulmayı başarır ve dolgun bir ücret alacağını düşünmektedir. Aralarında tehlikeli olanların da bulunduğu bazı hayvanları büyük bir gemide toplamıştır. Ancak aynı zamanda, jaguarı götürdüğü gemide ABD’ye iade edilen siyasi bir suikastçı da bulunmaktadır. Suikastçı serbest kalıp hayvanları da salıverince her şey birbirine karışır. Bunun sonucunda, Cage’e karşı vahşi bir kedinin olacağı sahneleri izleyeceğiz gibi gözüküyor.

YouTube video

- Reklam -

Primal 8 Kasım’da Gösterime Girecek

Senaryosunu Richard Leder’ın yazdığı filmin yönetmenliğini Nick Powell yaptı. Dublörlükten yönetmenliğe geçmiş olan Powell, The Bourne Identity, The Last Samurai ve Judge Dredd gibi yapımlarda çalıştı. Yani filmde geçen aksiyonun sıkıcı olmayacağını söyleyebiliriz. Leder ise Scared Silent ve Christmas on Chestnut Street gibi yapımlarda daha önce yer aldı. Nicolas Cage dışında Famke Janssen (X-Men), Kevin Durand (Swamp Thing), LaMonica Garrett (The Last Ship) and Michael Imperioli (The Sopranos) gibi oyuncular da filmde yer alıyor. Film, 8 Kasım’da gösterime giriyor.

- Reklam -

* Cem Yılmaz 2 Ünlü Yönetmene Seslendi

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Emre Emre dedi ki:

    içimden bir suikastçinin o gemide işi ne diye sormak geliyor. Eğer filmde bunun açıklamasını güzel yaparlarsa ki aksiyon filmlerinde bu tarz detaya takılacak çok kişi yoktur. Beklentilerimi karşılayabilir, yoksa dwayne johnson gökdelen filmi gibi sönük kalabilir.

    Nicolas Cage dışında suikastçi rolünü üstlenen Kevin Durand oyunculuğunu hep beğenmişimdir.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Türü seviyorsanız izlersiniz belki de sevseniz bile izlemezsiniz. N.C’ i neden hiçbir filme yakıştıramıyorum bilmiyorum. Kedi de olmamış. Jean Grey’ in filmde olması bile güzel yapmadı filmi gözümde. :smiley: :smiley:

  3. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Nicolas Cage varsa izlerim çünkü çok komik olacaktır izlemesi. Kim bilir belki tekrar parladığı film olur bu. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stranger Things

Stranger Things 4. Sezon Onayını Aldı

Kurt Vonnegut

Indianapolis’te Bir Kurt Vonnegut Müzesi Açıldı