in

Nicolas Cage, Wally’s Wonderland Filminde Oynayacak

Yıldız aktör Nicolas Cage’in, gerilim türündeki Wally’s Wonderland filminin başrolünde olacağı açıklandı.

Nicolas Cage, Wally's Wonderland
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage, Kevin Lewis’in yönetmenliğini üstleneceği gerilim türündeki Wally’s Wonderland filmi kadrosuna katıldı. Cage, kâbusların gerçek olduğu eğlence parkında bir gece geçirmek zorunda kalan Wally adındaki hademe karakterini canlandıracak.

Film, yalnızca kötü rüyalarda görülebilecek tehditkar canavarların gece boyunca eğlence parkında canlanmaya başladığı bir hikâyeyi anlatıyor. Wally’nin (Nicolas Cage) gün doğana kadar hayatta kalıp parktan çıkabilmek için canavarlarla verdiği mücadele; izleyiciyi bekliyor olacak.

Filmin yönetmeni olan Kevin Lewis, projeyi gerçekleştirmek istediği andan itibaren başrol için aklında tek bir isim bulunduğunu ve bunun da Nicolas Cage olduğunu söylüyor. Kendisiyle birlikte çalışacak olmaktan dolayı çok heyecanlı olduğunu ve onun Wally karakterine bürünüp psikopat karakterlere karşı gelmesini görmek için sabırsızlandığını da dile getiriyor. Ayrıca yönetmenliğini üstleneceği bu filmin Pale Rider’ın ve Killer Klowns from Outer Space filmlerinin karşı karşıya gelmiş halleri gibi olacağını da sözlerine ekliyor.

- Reklam -

Nicolas Cage, Aynı Zamanda Filmin Yapımcılarından Biri Olacak

Film birçok yapımcı şirketin ortaklığıyla gelecek. Landafar Entertainment, JD Entertainment, Saturn Films, Almost Never Films ve Screen Media Ventures filmin arkasındaki şirketler olacak. Filmin senaryosu da G.O. Parsons tarafından kaleme alınacak.

Nicolas Cage aynı zamanda filmin yapımcılarından biri olacak. Yapımcı koltuğunda Cage’le birlikte Grant Cramer (Lone Survivor), Jeremy Davis (The Street Racer), Danny Roth (Anti-Life) ve daha önce birçok Nicolas Cage filminde de yapımcı rolünü üstlenen Mike Nilon bulunuyor.

- Reklam -

Filmin çekimlerine önümüzdeki ocak ayının sonlarında başlaması planlanıyor. Wally’s Wonderland’ın ne zaman vizyona gireceği ise henüz belli değil.

Nicolas Cage’in başrolünde oynadığı bir diğer film olan Primal ise 8 Kasım’da beyaz perdedeki yerini alıyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

orumcek gorme sistemleri

Örümcekler, Kameraların Derinlik Algısını Etkiledi

Lucifer

Lucifer Final Sezonu 2 Kısımda Yayınlanacak