in ,

Night at the Museum Animasyon Oluyor: Disney+ Müzede Bir Gece’yi Tekrar Başlatıyor

Night at the Museum animasyon filmi oluyor. Orijinal serinin baş karakteri Larry Daley’in oğlu Nick Daley’in maceraları Disney+’a geliyor.

Nigth at the Museum disney+
- Reklam -
- Reklam -

Müzede Bir Gece Disney+’a animasyon filmi olarak gelecek. Geçici olarak Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again (Müzede Bir Gece: Kahmunrah’ın Yükselişi) adı verilen yapım için çalışmalar başladı.

Geçen sene Disney’in Evde Tek Başına, Müzede Bir Gece, Saftirik Greg’in Günlüğü ve Sürüsüne Bereket serilerini yeniden çekeceği haberini yapmıştık. Disney’in Fox’u satın alışının ardından el değiştiren bu seriler Disney’in çevrimiçi yayın platformu Disney+’a özel olarak yeniden çevrileceklerdi. Şimdi de ilk somut adım atıldı. Müzede Bir Gece animasyon formuna dönecek ve yeniden çevirim değil orijinal filmlerin devamı olacak.

Yeni Müzede Bir Gece gergin ve özgüven sorunları yaşayan Nick Daley’in hikâyesini anlatacak. Babası Larry Daley’in (Ben Stiller) izinden gidip Amerika Doğa Müzesi’nde bekçilik görevi üstlenen Nick geceleri canlanan müzenin yeni gizemlerine şahit olacak.

- Reklam -

Nigth at the Museum

Yeni film adından da anlaşılacağı üzere serinin ikinci filmi Night At The Museum: Battle of the Smithsonian’ın kötü karakteri Kahmunrah’ı içerecek. Orijinal yapımda karakteri Hank Azaria canlandırmıştı. Filmde görünecek başka tanıdık karakterler de var: Kovboy Jedediah (Owen Wilson), Roman Lejyoner Octavius (Steve Coogan), merhum ABD başkanı Theodore Roosevelt (Robin Williams), Kızılderili Sacagawea (Mizou Peck). Ayrıca Fransız Joan of Arc karakteri de filmde Nick’in özgüven sorunlarını çözmesi için önemli bir rol oynayacak.

Canlı Aksiyon Bir Night at the Museum Filmi de Hazırlanıyor

Film yukarıda bahsettiğimiz aktörleri geri getirmeyecek. Yani Roosevelt taklidi yapan Robin Williams taklidi yapan bir ses duymayacağız. Stüdyo, karakterleri yeni seslerle yeniden yaratmayı deneyecek.

20th Century Fox’un çektiği üç Müzede Bir Gece filmi toplamda 1 milyar 300 milyon dolar gişe yapmıştı. Dördüncü bir filmin Disney tarafından beyaz perde için geliştirdiği söylentileri de var.

- Reklam -

Müzede Bir Gece disney+

Oyuncu seçimlerinin başladığı animasyon Night At The Museum: Kahmunrah Rises Again filminin yapımının 2 Kasım’da başlaması bekleniyor. Filmin 2021’in sonlarında Disney+’ta yayınlanması planlanıyor.

Müzede Bir Gece filmlerini sever miydiniz? Disney’in seride açacağı yeni sayfa için düşünceleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşabilirsiniz.


* Soul, Vizyona Girmeden Disney+’a Gelecek: Yeni Pixar Animasyonu Yolda

Kaynak: The Disinsider

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeraltı Kütüphanesi - Koray Sarıdoğan | Haftanın Kitabı #151

Yeraltı Kütüphanesi – Koray Sarıdoğan | Haftanın Kitabı #151

Ölümcül Beyaz: Cormoran Strike 4. Kitap - Robert Galbraith

Ölümcül Beyaz: Cormoran Strike Serisi 4. Kitap Türkçede